Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika
Güncel

Halk Oylamasına Doğru

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, halk oylaması çalışmaları kapsamında Alanya'da hemşehrileriyle bir araya geldi.

28.03.2017 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, halk oylaması çalışmaları kapsamında Alanya'da hemşehrileriyle bir araya geldi.

Milletvekili Çelik, Elikesik, Yeniköy, Hacıkerimler, Kayabaşı ve Toslak mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ayrıntılarını anlattı.

Yeni dönemde çift başlı yönetim devrinin sona ereceğini ve 16 Nisan'da mührün millete geçeceğini belirten Çelik, şöyle konuştu:

"Darbecilerin hazırladığı 1982 Anayasası ile Türkiye ileri gidemiyor. Cuntacıların bize diktiği bu elbise artık dar geliyor. Yamalı bohçaya dönen darbe Anayasası ile Türkiye patinaj yapıyor. Yeni Anayasa ile vesayet, darbe dönemleri bir daha geri gelmeyecek şekilde kapanacak. Milletten başka kimsenin sözü geçmeyecek. Patron millet olacak."

Çelik, Türkiye'nin yakın tarihinde yaşanan krizleri, başbakan ve bakanların darağacına gönderildiğini de hatırlatarak, "Koalisyonlar, zayıf iktidarlar nedeniyle Türkiye çok şey kaybetti. Bir günde milyarlarca lira zarar meydana geldi. Bankalar battı, faizler yükseldi. Bunların bedelini hep millet ödedi. Anayasa değişikliği bir partinin ya bir kişinin meselesi değil, memleket meselesi." dedi.

Çelik, geçmişteki darbeleri, muhtıraları, sıkıntıları görmezden gelenlerin, manşetlerle hükümetlerin devrildiği eski Türkiye'nin özlemi içinde olduklarını kaydetti.

Terör örgütlerinin "hayır" cephesinde birleştiğine dikkat çeken Çelik, " PKK, FETÖ, PYD, DAİŞ terör örgütleri hayır korosunda yer aldı. Çünkü sonlarının geleceğini çok iyi biliyorlar. Terörle mücadele yeni dönemde hız kazanacak. Bu şer odaklarını Türkiye'nin gündeminden çıkartacağız" ifadelerini kullandı.

Milletvekili Çelik, Türkiye'nin ulusal güvenliğine yönelik tehditlere dikkati çekerek, " Suriye'nin kuzeyinde terör koridoru oluşturulmasına izin vermeyeceğiz. Hem yurt içinde hem de yurt dışında terörle mücadelede kararlıyız." diye konuştu.

Ev ziyaretlerini kapsamında Kayabaşa Mahallesi'nde Zahide Şengöz ile Fatma Gömeçoğlu'nun evlerine giden Çelik, 2 hasta ile yakından ilgilendi.

Elikesik, Yeniköy, Hacıkerimler, Kayabaşı ve Toslak mahallelerinde yoğun ilgiyle karşılanan Çelik, mahalle sakinleriyle tek tek sohbet etti, isteklerini not aldı ve mahallelilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement