Halilhodzic, Japonya Milli Takımı'ndan Yıllık 5.5 Milyon TL Kazanacak - Son Dakika
Spor

Halilhodzic, Japonya Milli Takımı'ndan Yıllık 5.5 Milyon TL Kazanacak

Halilhodzic, Japonya Milli Takımı\'ndan Yıllık 5.5 Milyon TL Kazanacak

Trabzonspor eski teknik direktörü Halilhodzic, Japonya Milli Takımı'yla anlaştı. Boşnak hoca, yıllık 5.5 milyon TL kazanacak.

28.02.2015 16:12  Güncelleme: 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2014 Dünya Kupası'nda Cezayir Milli Takımı'nı 2. tura kadar çıkarma başarısı gösterdikten sonra Trabzonspor'un başına geçen, ancak sezon sonunu göremeden ayrılan Vahid Halilhodzic'in yeni takımı belli oldu.

JAPONYA MİLLİ TAKIMI'NIN BAŞINA GEÇTİ

Japonya, Asya Kupası'nda beklentilerin altında kalmış ve çeyrek finalde Birleşik Arap Emirlikleri'ne penaltı atışları sonucunda elenmişti. Japonya Futbol Federasyonu da bu olaydan sonra Meksikali Javier Aguirre'nin görevine son vermişti. Teknik direktör arayışlarına başlayan Japonya, Trabzonspor'dan ayrılan Bosnalı Vahid Halilhodzic ile anlaşmaya vardı. Trabzonspor'dan yıllık 1 milyon 680 bin Euro (yaklaşık 4.7 milyon TL) kazanan Halilhodzic, Japonya'dan ise yıllık 2 milyon 200 bin dolar (5.5 milyon TL)) alacak. Halilhodzic, Japonya'nın başına 12 Mart'ta resmen geçecek.

"ÇOK TEKLİF VAR" DİYORDU

Vahid Halilhodzic, Trabzonspor'da çalıştığı dönemde sık sık kendisinin önemli bir teknik direktör olduğunu ifade edip, çok fazla transfer teklifi aldığını söylüyordu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Halilhodzic, Japonya Milli Takımı'ndan Yıllık 5.5 Milyon TL Kazanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • davar çobanı: trabzon bu hocayı harcadı! yerine geleni de görüyoruz! burada harcananlar löw, del boske, halilhodjiç. . . sonuçta bakınca tc. kaçıncı sırada!milli takım daha ilk maçlarda havlu attı avrupa şampiyonasına! diğer takımlar ortada. . futbolun başındakiler hep şark kurnazı malesef!. . 4 2 Yanıtla
  • METiN YAZAR: Cok az. Kabul etmemeliydi 5 0 Yanıtla

Advertisement