Halilhodzic'in 9-10 Oyuncu İsteği, Trabzonspor'da Kriz Yarattı - Son Dakika
Spor

Halilhodzic'in 9-10 Oyuncu İsteği, Trabzonspor'da Kriz Yarattı

Halilhodzic\'in 9-10 Oyuncu İsteği, Trabzonspor\'da Kriz Yarattı

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic'in "Belki 9-10 oyuncuya ihtiyacımız olabilir." sözleri Trabzonspor'da transfer krizi yarattı.

28.07.2014 07:12  Güncelleme: 07:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avusturya'da yeni sezona hazırlanan Trabzonspor'da transfer krizi patlak verdi. Teknik Direktör Vahid Halilhodzic'in, Lokomotiv Taşkent'le 2-2 berabere kaldıkları maçtan sonra yaptığı açıklamalar yöneticileri bir hayli şaşırttı. Bordo-mavili takımın ortaya koyduğu futboldan memnun kalmayan Boşnak hocanın, "Tedirginim, belki 9-10 oyuncuya bile ihtiyacımız olabilir" ifadelerini kullanması yöneticilerin aklını karıştırdı.

"YABANCI OYUNCULAR GELİNCE HALILHODZIC RAHATLAYACAKTIR"

Halilhodzic'in açıklamasını medyadan takip eden yöneticilerin şaşkınlık yaşadıkları ifade edildi. Deneyimli teknik adamın sürpriz ifadeler kullandığını dile getiren bordo-mavililer, "Şimdiye kadar zaten birçok transfer gerçekleştirdik. Yabancı oyuncu takviyeleri gelince Halilhodzic rahatlayacaktır" diye konuştu.

ÇALIŞMALAR HIZLANIYOR

Zokora'dan sonra Henrique, Adrian ve Janko ile yollarını resmen ayıran Karadeniz ekibinin, yeni yabancıları bir an önce takıma dahil etmeye çalıştığı ifade edildi. Bu konuda özeleştiri de yapan yöneticilerin Vahid Halilhodzic'in istediği oyuncuların kadroya dahil edilmesi için çalışmaların hızlandırılması konusunda görüş birliğine vardıkları vurgulandı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Halilhodzic'in 9-10 Oyuncu İsteği, Trabzonspor'da Kriz Yarattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement