Hakan Çalhanoğlu'nun Babası: Türkiye Defterini Kapattık - Son Dakika
Spor

Hakan Çalhanoğlu'nun Babası: Türkiye Defterini Kapattık

Hamburg'lu Hakan Çalhanoğlu'nun babası, "Türkiye'de futbol sektörü acımasız. Çocuğun piyasasını düşürdüler. Türkiye defterini kapattık." dedi.

24.04.2014 16:57  Güncelleme: 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bundesliga ekibi Hamburg formasıyla sergilediği performansla başta Galatasaray'ın olmak üzere birçok önemli takımın dikkat çeken gurbetçi oyuncu Hakan Çalhanoğlu'ndan Türk takımlarına kötü haber.

"TÜRK TAKIMLARI, KENDİ ÇOCUKLARINA BİR KURUŞ VERMİYOR"

Genç futbolcunun babası Hüseyin Çalhanoğlu, yaptığı açıklamada, oğlunun Türkiye dosyasını kapattığını kaydetti. Baba Çalhanoğlu, "Biz artık Türkiye dosyasını kapattık. Devre arasında alıyoruz diyerek samimiyetsiz bir tavır sergilediler. Çocuğun piyasasını düşürdüler. Türkiye'de futbol sektörü acımasız. Yıldız olduktan sonra almak istiyorlar. Başka yabancı futbolculara dünya kadar para veriyorlar. Ama kendi çocuğuna bir kuruş vermiyorlar. Bu nedenle Türkiye'ye dosyasını kapattım" dedi.

"RONALDO VE MESSI'NİN REKORUNU KIRDI"

Hakan'ın Ronaldo ve Messi'nin rekorlarını kırdığını belirten Hüseyin Çalhanoğlu, "Bu yaşta bir sezon içerisinde, bu kadar üst düzey bir ligde, bu kadar gol atan bir oyuncu yok. Hakan, hem Ronaldo'nun hem de Messi'nin rekorunu kırdı. Serbest vuruştan attığı goller de buna katkı sağladı" şeklinde konuştu.

"BRUMA VE HAJROVIC'LE HAKAN'I KIYASLAMALARI YANLIŞ"

Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin kendilerine devre arasında teklifte bulunduğunu belirten Çalhanoğlu, "Sneijder ve Drogba'ya dünya kadar para veriliyor. Hakan'ın geleceği var. Henüz 20 yaşında. Gelecekte takımına da çok şey kazandıracak. Ama bakıyoruz onlar Bruma, Hajrovic gibi oyuncularla Hakan'ı kıyaslıyorlar. Olacak şey değil. Hakan çok üst düzeyde bir oyuncu" diye konuştu.

İki İspanyol devi Real Madrid ve Atletico Madrid'in de ilgilendiği Hakan, bu sezon 10 gol attı, 3 gol pası verdi.

Hakan Çalhanoğlu\'nun Babası: Türkiye Defterini Kapattık
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Hakan Çalhanoğlu'nun Babası: Türkiye Defterini Kapattık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • yako2k3: Baba ogul, once trabzona attıgınız kazıgın tazmınatını odeyın. Sonra nereye ıstersenız oraya gıdın. Karakter olacak bır ınsanda... 4 3 Yanıtla
  • BAR_Dİ: NE KADAR NANKÖR BİR TÜRK VATANDAŞI OLDUĞUNU KANITLADIN AMCA BİR GÜN DÖNERSİN BU ELLERE YİNE BU SÖZLERİNİ UNUTMA 5 2 Yanıtla
  • tuna: TEK HATASI VAR ODA TÜRK MİLLİ TAKIMINI SEÇMEK,,, GARİBİM DÜNYA KUPASINDA VE AVRUPA ŞAMPİYONASINDA OYNAYAMADAN FUTBULU BIRAKACAK :) 5 1 Yanıtla

Advertisement