Hak-İş Konfederasyonundan 'Sendikal Harekete Kadın Katılımını Arttırma'projesi - Son Dakika
Yerel

Hak-İş Konfederasyonundan 'Sendikal Harekete Kadın Katılımını Arttırma'projesi

Hak-İş Konfederasyonundan \'Sendikal Harekete Kadın Katılımını Arttırma\'projesi

İŞ Kadın Komitesi tarafından, HAK-İŞ’e üye sendikaların kadın komitelerinin katkılarıyla yürütülmeye başlanan ’Sendikal Harekete Kadın Katılımını Arttırma’ projesi kapsamında 2. Sendikal Kadın Eğitim Programı yapıldı.

18.09.2014 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HAK-İŞ Kadın Komitesi tarafından, HAK-İŞ'e üye sendikaların kadın komitelerinin katkılarıyla yürütülmeye başlanan 'Sendikal Harekete Kadın Katılımını Arttırma' projesi kapsamında 2. Sendikal Kadın Eğitim Programı yapıldı.

Bir otelde düzenlenen programa, HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkanı Jülide Sarıeroğlu, HAK-İŞ Hizmet İş Sendikası Kayseri Kadın Komitesi Başkanı Adalet Adıgüzel, sendika ve işyeri temsilcileri katıldı. Toplantıda açılış konuşması yapan HAK-İŞ Hizmet İş Sendikası Kayseri Kadın Komitesi Başkanı Adalet Adıgüzel, programın düzenlenmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkanı Jülide Sarıeroğlu ise, "Hak-İş Konfederasyonu olarak tüm çalışmalarımızı büyük titizlikle yürütüyoruz. Hedefimiz sadece HAK-İŞ'e bağlı kadın temsilcilerimiz değil, hem dünyadaki hem de Türkiye'deki tüm kadınlar. Başta amacımız tabi ki çalışanların hak ve menfaatlerini geliştirmek, kadınların toplumun her kesiminde daha iyi rol ve statülere kavuşmasını sağlamak. Bu amacımızın yanında da nerede sömürülen, mağdur olan varsa olanlara el uzatmamızın sorumluluğumuz olduğunu biliyoruz" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hak-İş Konfederasyonundan 'Sendikal Harekete Kadın Katılımını Arttırma'projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement