Hak-İş Konfederasyonu İl Temsilcisi Özdemir Kayserilileri 1 Mayıs İşçi Bayramı Kutlamalarına Davet... - Son Dakika
Yerel

Hak-İş Konfederasyonu İl Temsilcisi Özdemir Kayserilileri 1 Mayıs İşçi Bayramı Kutlamalarına Davet...

Hak-İş Konfederasyonu İl Temsilcisi Özdemir Kayserilileri 1 Mayıs İşçi Bayramı Kutlamalarına Davet...

Hak-İş Konfederasyonu İl Temsilcisi Halil Özdemir, Kayseri'de kutlanacak olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü ile ilgili olarak, "Birlik ve beraberlik içerisinde, halaylarla, eğlencelerle bir bayramı inşallah Kayseri’de kutlayacağız" dedi.

28.04.2014 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hak-İş Konfederasyonu İl Temsilcisi Halil Özdemir, Kayseri'de kutlanacak olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü ile ilgili olarak, "Birlik ve beraberlik içerisinde, halaylarla, eğlencelerle bir bayramı inşallah Kayseri'de kutlayacağız" dedi.

Hak-İş Konfederasyonu İl Temsilcisi ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutlamasının hazırlıklarının tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, "İnşallah Hak-İş Konfederasyonu il temsilciliği olarak Kayseri'de Türkiye'ye örnek 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü hep beraber kutlayacağız. Hemen hemen 20 ilden misafirlerimiz gelecek. Kayseri'deki Sivil Toplum Kuruluşlarının hemen hemen hepsiyle görüştük. Onlarda bize destek verecekler. İnşallah bütün Kayserilileri 1 Mayıs günü Cumhuriyet Meydanındaki Kurşunlu parkına davet ediyoruz" diye konuştu.

'Hak-İş olarak 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü Türkiye'nin parlayan yıldızı Kayseri'de kutlama kararı aldık' diyen Özdemir, "İşçisiyle-memuruyla, genciyle-yaşlısıyla, kadınıyla-erkeğiyle tüm Kayserilileri bu mitingimize davet ediyoruz. Ekmek mücadelesi veren, farklılıklarıyla barış içinde yaşayan, daha demokratik daha özgür bir Türkiye hedefleyen, alın teriyle üreten, yeryüzünün bütün mazlum ve mağdurlarının özellikle zulme uğramış Suriye, Mısır ve Filistin halklarının yanında olan Türkiye sevdalısı bütün Kayserilileri mitingimize bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Özdemir ayrıca, "Gelin hep birlikte haykıralım. Güvenceli ve güvenli çalışma hayatı için taşeronlaşma ve mevsimlik işçi sorununu çözmek için, iş kazalarına dur demek için, daha yaygın, daha güçlü, daha fazla sendikal örgütlenme için, ücretlerde ağır vergi baskısına hayır demek için, barış dolu aydınlık bir gelecek için, Mısır'da ki insanlık dışı idamları telin etmek için, mazlum Suriye halkı ile dayanışma için hep birlikte sesimizi Kayseri'den tüm dünyaya duyuralım. O nedenle birlik ve beraberlik içerisinde, halaylarla, eğlencelerle bir bayramı inşallah Kayseri'de kutlayacağız" ifadelerini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hak-İş Konfederasyonu İl Temsilcisi Özdemir Kayserilileri 1 Mayıs İşçi Bayramı Kutlamalarına Davet... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement