Haftanın Magazin Bombaları - Son Dakika
Magazin

Haftanın Magazin Bombaları

Haftanın Magazin Bombaları

Magazin dünyasının usta kalemi Sinan Özedincik, geçtiğimiz haftaya damga vuran olayları anlattı.

16.11.2013 11:02  Güncelleme: 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İşte ünlüler dünyasından son dedikodular, perde arkasında yatan olaylar...

ARDA SİNEM'İN ÜZÜLMESİNE DAYANAMIYOR

Arda Turan, Sinem Kobal'la düğün tarihi hakkında çıkan haberlere son noktayı koydu. Kobal ile 7 aydır nişanlı olduğunu söyleyen Turan, 'Artık hakkımızda yalan yanlış şeyler yazmayın. Ben sözümün arkasındayım. Evlilik tarihini ertelemiyoruz' dedi. Turan, asılsız haberlerin kendilerini çok üzdüğünü belirterek düğün tarihinde bir değişiklik olmadığının altını çizdi.

Ardan Turan'ın açıklaması, çift hakkında çıkan "evlenemeyecekler" dedikodularını çıkaranlara tokat gibi bir cevap oldu. Magazin basınından kaçmak için ülke değiştirmesine rağmen yalan yanlış haberlerden kurtulamayan futbolcu, evlendikten sonra tamamen Türkiye'den elini eteğini çekecek mi? Teyzesinin ölümüyle zaten zor günler geçiren Sinem Kobal'la ilişkilerinin yıpranmaması için ne gibi önlemler alacak?

Arda, Sinem'le ilişkilerinin yıpranmaması için en güzel şeyi yapıyor ve konuşmuyor. Onlar normal bir şekilde ilişkilerini sürdürüyorlar. Basın bu ilişkiyi onlardan daha yoğun yaşıyor. O yüzden de sürekli başka başka haberler çıkıyor. Ayrıldılar, barıştılar, düğünü iptal ettiler gibi... Arda çok yoğun bir hayat yaşadığı için nikah için tam bir gün veremiyor. Sözünden de dönmek istemiyor. Tamamen işiyle alakalıydı bu nikah tarihinin meselesi. Ardından Sinem'in annesi gibi gördüğü teyzesinin vefatı her şeyi değiştirdi. Cenazenin ardından bu kadar kısa süre sonra evlenmek istemediler. Arda'nın yakın çevresinden öğrendiğime göre; Arda Sinem'e üzülüyormuş. Kendisi burada olmadığı için çok fazla maruz kalmıyor basının sıkıştırmalarına. Ancak Sinem her dışarı çıktığında bir mikrofon uzatılıyor ve düğünün ne zaman olacağı soruluyor. Sinem'in yıpranması ve üzülmesi Arda'nın çok canını sıkıyormuş. Sinem'in bunarı hiç hak etmediğini söylüyormuş. Düğün ne zaman olur bilinmez ama tek gerçek bu çiftin ayrılmayacağı ve uygun tarihi bulduklarında evlenecekleri.

#Sayfa#

HASTANEYE KALDIRILMASI OYUN MU?

Hatice Aslan- Kenan Ece çifti, üç yıldır süren fırtınalı ilişkilerinde aldatma yüzünden birkaç kez ayrılıp barışmıştı. Son aldatma vakalarıysa bardağı taşırdı ve Hatice Aslan (51) kendisinden 18 yaş küçük sevgilisi Ece'yi terk etti. Ancak bu ayrılık Aslan'a huzur getirmedi. Çevresindekilere eski sevgilisinin sık sık kendisini aldattığını anlatan ve çok mutsuz olan oyuncu yemeden, içmeden kesildi. Aslan geçen hafta, rol aldığı dizinin setinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Oyuncuya serum tedavisi yapıldı.

Kendisini aldatmasına rağmen halen Kenan Ece'ye büyük bir aşk besleyen Hatice Aslan'ın hastanelik olması, ikiliyi yeniden bir araya getirir mi?

Kenan Ece kesin kararlı bu sefer. Daha önceden de ayrılıp barışmışlardı. Aradaki yaş farkının da etkili olduğunu düşünüyorum. Hatice Aslan gerçekten hastanelik oldu mu bilemiyorum, belki de onu arasın diye kızsal bir taktik uyguluyordur. Dikiş tutturamadılar bir türlü. Umarım ikisi de mutlu olur.

BAŞKASINA YAŞATTIKLARINI ŞİMDİ KENDİSİ YAŞIYOR

Manken Şebnem Schaefer ve ardından Simge Tertemiz'le yaşadığı ilişki sayesinde adını duyduğumuz Murat Kadıoğlu, katıldığı bir canlı yayında rezalete imza attı. 2011'de evlendiği eşi Simge Tertemiz'in 'darp' yüzünden boşanma davası açtığı Kadıoğlu, ayrılıkla ilgili şok sözler sarf etti. Maddi krizde olan işadamı, canlı yayında şöyle konuştu: "Evlenmemiz Simge'nin gizli gebeliği yüzünden oldu. Yoksa evlenmeyi düşünmüyordum. Kendisinin koyu bir Alevi, bizim ise Müslüman Sünni olmamıza rağmen evlendim. Ne kadar fedakarlık yaptığımı buradan anlayın!" Kadıoğlu, evliliğin bitiş nedeni olarak da Tertemiz'in ailesini gösterdi. Kadıoğlu, "Çeşme'deki kavgamız da yine ailesi yüzünden oldu. Daha önce de boşanacaktık ama çocuk yüzünden devam ettik. Kayınvalideme de şiddet uygulamadım, zaten ben onu değil o beni döver!" Simge Tertemiz'i darp ettiğini ve eşini aldattığını ise inkar etme gereği duymayan Murat Kadıoğlu; sözlerine şöyle devam etti: "Eski sevgilim Şebnem Schaefer beni 2 ay önce aradı. Cumartesi akşamı da birlikte bara gittik. Çapkın olduğum evet doğru. 'Uslanmayı düşünmüyor musun?' derseniz de size ne diyebilirim ki!"

Kendini savunurken yerin dibine batan Murat Kadıoğlu'nun bu açıklamalarından sonra, tazminatsız ve nafakasız boşanmak isteyen Simge Tertemiz, kararından vazgeçti. Eşinin mal varlığının tespiti için mahkemeye başvurmaya hazırlanan Tertemiz, 2 yaşındaki oğlu Nail Kayra ve kendisi için ayda 20 bin lira nafaka ile 1 milyon lira tazminat talebinde bulunacağını açıkladı. Kadıoğlu maddi krizde olduğu söylentilerini bilerek mi çıkartıyor? Bu iş nasıl sonlanacak?

Bu iş böyle sonlanmaz. Bu adam bu kadar parayı da nafakayı da vermez. Murat Bey'in Simge'den önce de bir ilişkisi vardı. Bunu bozan Simge olmuştu. Şimdi başkasına yaşattıklarını Simge yaşıyor. Olayın özeti bu. Hatayı ilk ayrılıklarından sonra barışmakla yaptılar. Şimdi yaptıkları yanlışın bedelini ödüyorlar.

HARUN TAN'I KAFASINI KURCALAYAN SORU

Harun Tan'la 11 yıllık evliliği geçtiğimiz aylarda sürpriz bir şekilde noktalayan Ebru Şallı, ayrılmasına rağmen Tan Ailesi'yle dost kalmayı başarmıştı. Eski gelinlerine evinin kapılarını her zaman açan kayınpeder Oral Tan ve kayınvalide Gülay Tan, şu sıralar torunlarının annesiyle görüşmeme kararı aldı. Boşanma sonrasında çocuklarıyla birlikte Bodrum'da Tan Ailesi'nin Gündoğan'daki evinde tatil yaparak dost kaldıklarının mesajını veren Şallı'nın özel hayatı aileyi kızdırdı. Şallı ile bir daha görüşmek istemeyen baba Oral Tan'ın oğlu Harun'a "Artık ben Ebru ile görüşmek istemiyorum. Sen çocuklarının hatırına onunla mecbur görüşeceksin. Ama benim onunla gönülden hiçbir bağım kalmadı" dediği öğrenildi. Anne Gülay Hanım'ın ise Akçıl aşkıyla ilgili olarak yakın dostlarına şaşkınlığını anlattığı konuşuluyor.

Boşandıktan kısa süre sonra şarkıcı Sinan Akçıl'la aşk yaşamaya başlayan Ebru Şallı, eski kayınpederi ve kayınvalidesinin gözünden düştü diyebilir miyiz? Tan ailesinin, torunları için bile olsa Şallı'yla bir araya gelmek istememeleri çocukları olumsuz yönde etkiler mi? Bu aşkın ortaya çıkmasından sonra sessizliğini koruyan Harun Tan'ın halen bu olayın şokunu üzerinden atamadığı doğru mu?

Harun Tan bir işadamı ve özel hayatının işlerine yansımaması için dik duruyor ve konuşmuyor. Ama canı çok sıkkındır o ayrı. Tan ailesinin de Ebru'yla bir araya gelmek istememesi çok normal. Çünkü onlar barışacaklar düşüncesindeydiler. Ayrılıktan sonra hep Ebru'ya sahip çıktılar. Hatta Oral Tan bir röportajda oğlu ile Ebru'nun barışacağını ve yeniden evleneceklerini söylemişti. Boşanmanın hemen ardından bu ilişki başlayınca kafalar karıştı. Akıllarda sürekli bir soru işareti var. Harun Tan da, "Acaba biz evliyken mi başladı bu ilişki" sorusuyla yaşamaya çalışıyor. Bence en kötüsü bu soru işaretiyle yaşamak.

HACI SABANCI BU İSİMLE NİKAH MASASINA OTURABİLİR

Densa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hacı Sabancı, uzun zamandır boş olan kalbinin kapısını sosyetenin gözde güzellerinden Tuğana Savgı için araladı. Yaklaşık iki hafta önce New York'ta filizlenen, İstanbul'da sesiz sedasız devam eden sürpriz ilişki, kısa zamanda çok yol kat etmiş. Aşklarını gözlerden ırak yaşamayı seçen çiçeği burnunda çift, nazara gelmemek için ilişkilerini yakın çevrelerinden bile gizliyormuş.

Birbirlerini tanıma sürecinde olan ikilinin, ailelerinden de onay aldığı konuşuluyor. Sizin kulağınıza bu birliktelikle ilgili bir şey geldi mi?

Bu birliktelik ile ilgili bir şey gelmedi kulağıma. Fakat bu doğruysa sağlam bir ilişki olacağını düşünüyorum. Böyle büyük aileler, çocuklarının evleneceği kişilerin kendi çevrelerinden olmasını ister. Hacı Sabancı'nın Özge Ulusoy'la birlikteliğinde de asla evlenemeyeceklerini, Sabancı ailesinin buna izin vermeyeceğini söylemiştim. Bu ilişkinin aileden onay alamayacağını söylediğimde bana kızmışlardı ama mümkünü yoktu bu evliliğin. Türkiye'nin en büyük ailelerinin çocuklarından bahsediyoruz. Dolayısıyla Hacı Sabancı evlenirse, zaten böyle bir ailenin kızıyla evlenir. Yurt dışında da bu böyle. Güçlü ailelerin çocukları bir şekilde birbirlerini buluyorlar. Aslında biraz da modern görücü usulü diyebiliriz bu duruma. Onların çevresindeki evlilikler bu şekilde oluyor. İki soy ismin birleşmesiyle daha büyük bir güç oluşuyor. Gelecek nesillerine daha sağlam bir varlık kalıyor. Hacı Sabancı'nın bugüne kadar adının birlikte anıldığı kişilerle evlenmesi söz konusu değildi ama söz konusu Tuğana Savgı ise, bu ilişkiden evlilik doğabilir diye düşünüyorum.

EŞİNİN ŞÖHRETİNİN ALTINDA EZİLDİ

Oyuncu Pelin Karahan ile pilates eğitmeni eşi Erdinç Bekiroğlu'nun iki yıllık evliliğinde ilk kriz, geçtiğimiz hafta kıskançlık nedeniyle çıktı. İddiaya göre Karahan, kıskançlığından şikayetçi olduğu Bekiroğlu ile geçen hafta şiddetli bir tartışma yaşadı. Bekiroğlu, tartışmanın sonunda Levent'te birlikte oturdukları evi terk etti. Avukatıyla görüşen Karahan da boşanma işlemlerini başlattı.

2010'da tanışıp 2011'in ekim ayında Barcelona'da yıldırım nikahıyla evlenen çift, kıskançlık engelini aşar mı? Pelin Karahan'ın yanında bugüne kadar hiçbir erkek görmememize rağmen eşinden bu konuda baskı görmesinin nedeni, Erdinç Bekiroğlu'nun komplekse girmesi mi?

Şimdi bu tarz evliliklerde şöyle bir problem oluyor. Pelin Karahan önceleri Erdinç Bekiroğlu'na muhtemelen çok cazip geliyordu. Bütün Türkiye'nin tanıdığı, dizilerde başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken, sevilen biriyle birlikte çalışınca ister istemez etkilenmiş ve güzelliğine de kapılıp aşık olmuştur. Pelin de zaten bu dünyanın dışında birisiyle evlenmek istedi sanırım. Birliktelikleri henüz çok yeniyken evlenme kararı aldılar ve apar topar nikah masasına oturdular. Erdinç Bey'in muhtemelen ilk ünlü tecrübesi Pelin. Bundan sonrası için nasıl olur bilmiyorum. Kız dizilerde oynuyor, haliyle öpüşme, sarılma sahneleri oluyor. Bunun dışında zamanının çoğu sette geçiyor. Eşiyle sürekli bir arada olamıyor. Dışarı çıktığında da annesi ve arkadaşlarını görüyoruz yanında. Ekonomik özgürlüğü de çok güçlü. Sonuçta eşinden daha fazla kazanıyor. Başta bütün bunların hesabını yapmadıkları için bunlar başlarına geliyor. Çok anormal bir durum değil bu. Tamamen sosyolojik bir vaka. Eşinin kendisinden çok setteki kişilerle vakit geçirmesinden dolayı bazı şeylere kafasında kuruyor ve sonra kıskançlık krizine giriyor. Halisünasyonlar görüp hikayeler uydurmaya başlıyor. Halbuki kızın dışarı çıktığında bile yanında annesi oluyor. Bu tamamen ünsüzle ünlü arasındaki bir problem. Bu ilk değil, pek çok örnekleri mevcut. Erdinç Bey şöhretin ezilmişliği altında. Sonunda da iş boşanma kararı almaya kadar gitmiş. Umarım toparlayabilirler ve barışırlar.

30 CM'LİK FARK AŞKA ENGEL OLAMAZ

Yoga eğitmeni Çağ Rical Gürle ile ilişkisini geçen yaz bitiren oyuncu Demet Evgar (33) yeni bir aşka yelken açtı. Evgar ile oyuncu Sarp Levendoğlu (31) ile birlikte olmaya başladı. İki ünlü oyuncu 2005'de yayınlanan "Emret Komutanım" dizisinin setinde tanışmıştı. Evgar dizide Üsteğmen Çiğdem'i canlandırırken Sarp Levendoğlu ise Levent Komutan'ı oynuyordu. Yeni aşıkların arasındaki boy farkı ise yakın dostları arasında espri konusu oldu. 1.94 boyundaki Sarp Levendoğlu ile 1.63'lük Evgar'ın aralarındaki 30 cm'lik fark için arkadaşları, basketbolcu Shaquille O'Neal benzetmesi yapıyor. NBA'in 2.12'lik dev yıldızı Shaquille O'Neal ile kız arkadaşı arasındaki boy farkı ise 60 santim.

Uzun yıllar Begüm Birgören ile birlikte olan Sarp Levendoğlu, bir ayrılıp bir barıştığı sevgilisiyle yollarını ayırdıktan sonra mutluluğu Demet Evgar'da buldu. İkili, aralarındaki 30 cm'lik boy farkına bile aldırmadığına göre birbirlerine yıldırım aşkıyla mı tutuldular dersiniz?

Boy farkı aralarında espri konusu olmuş ama bunun bir engel olduğunu düşünmüyorum. Aşkın yaş, boy gibi sınırlar tanımadığını birçok ilişkide gördük. Hayatlarında bir süredir kimse yoktu. İkisini de tanımadığım için kafa yapıları birbirine uyar mı bilemiyorum ama dilerim ilişkileri uzun soluklu olur.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Haftanın Magazin Bombaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement