Haftanın Magazin Bombaları - Son Dakika
Magazin

Haftanın Magazin Bombaları

Haftanın Magazin Bombaları

Magazin dünyasının usta kalemi Sinan Özedincik, geçtiğimiz haftaya damga vuran olayları Sabah.

20.04.2013 06:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Normal

0

21

false

false

false

TR

X-NONE

X-NONE

MicrosoftInternetExplorer4

ÇELİK'E O POZLARI NASIL VERDİRDİ?

Ünlü şarkıcı Çelik, sahneleyeceği "Şizoid" isimli müzikli gösterinin tanıtımı için kadın kılığına girip poz verdi, magazin gündeminde birinci sıraya oturdu. Tolga Karel'in çektiği fotoğraflar sosyal medyayı da salladı. Kimileri duruma tepki gösterirken, kimileri de Çelik'e destek verdi.

Gösterinin bundan iyi reklamı yapılamazdı herhalde... Sizce bu fotoğrafları çektirme fikri kimden çıktı? Böyle bir çalışmaya gerek var mıydı?

Bu çalışma beni çok şaşırttı. Bir de gerçekten çok yakışmış bu tip. Acayip iyi bir iş olmuş. Çelik'i çok eskiden beri tanıyorum. Adı tarikatlarla anılan bir insandı. Atatürk'e olan hayranlığı, onun için söylediği şarkılarla bilinen bir adamdı. Bu fikir muhtemelen Tolga'dan çıkmıştır. Çünkü nerede garip fikirler var ondan çıkıyor. Esas merak ettiğim Çelik'i nasıl kandırdığı. Onu ikna etmesi büyük başarı, tebrik ediyorum. Reklamın kralı oldu. Bu pozlar daha çok konuşulacak. Çelik'in hayatı boyunca arşivinde yer alacak ve hiçbir zaman unutulmayacak.#Sayfa#

ESKİ HAYAT ARKADAŞLARINDAN TATLISES'E BÜYÜK TEPKİ

Günlerdir beklenen haber sonunda geldi, İbrahim Tatlıses 6. kez baba oldu. Doğum öncesi çıkan haberlere bu sefer yenileri eklendi. Tatlıses'e eski hayat arkadaşları Derya Tuna ile Perihan Savaş'tan kutlama telefonu gelmedi. Tuna, "Ne oğlumu, ne de beni ilgilendiren bir durum var. Bize ne!" derken Savaş ise, "Allah herkesi mutlu etsin ancak çifti kutlamadım. Beni ilgilendirmiyor. Kızımın arayıp aramadığını bilmiyorum ama ben aramadım, aramayacağım" dedi.

Tatlıses'in diğer çocukları arasında bir kopukluk yoktu. Tüm kardeşler birbiriyle görüşüyordu. Ancak yeni kardeşlerine karşı bu tutumları herkesi şaşırttı. Bu hakkında ne düşünüyorsunuz? Neden Elif Ada'nın gelişi böyle bir tepkiye neden oldu?

Eski eşlerin bu tepkisine çok şaşırdım. Özellikle de Perihan Savaş'tan böyle bir şey beklemiyordum. Tatlıses'in rahatsızlığı döneminde hastanede Derya Tuna Ayşegül Tatlıses'e tepki göstermiş, Perihan Savaş ise çok iyi davranmıştı. Araları çok iyiydi. Şimdi bu davranışına bir anlam veremiyorum. Hastalığı süresince bütün eski eşleri yanındaydı, buna rağmen İbrahim Bey'in evlenmek istemesi onları kızdırdı. Kandırıldığını düşündüler. Ayşegül Hanım'ın hamileliğiyle birlikte Tatlıses tüm ilgisini ona yöneltip diğer çocuklarını ihmal ettiyse, eski eşlerin tepkisi buna yorulabilir. Geçmişte eski eşlerine hep aynı mesafedeydi. Yeni durumla dengeler değişti. Çocukları da bir yorum yapmadı şimdiye kadar. Onlardan yana bir problem olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta Elif Ada onların kardeşi. Yazık değil mi yeni doğan ve hiçbir günahı olmayan o bebeğe? Elif Ada büyüdüğünde hepsi bağrına basacak zaten ama şimdi bu tatsızlıklara, kırgınlıklara gerek olmadığını düşünüyorum.#Sayfa#

JET EVLİLİK KARARININ ASIL NEDENİ...

Oyuncu Bade İşçil, 15 Mart'ta tanıştığı Malkoç Sualp ile 31 Mayıs'ta Ulus 29'da yapılacak düğünleri için harıl harıl çalışıyor. Nikah organizasyonundan davetiyelere kadar her şeyi büyük bir hızla halleden İşçil, balayı için de plan yapmaya başladı.

Herkesin aklındaki tek soru şu: "Ne bu acele?" Çiftin bu kadar kısa sürede evlilik kararı alması ne kadar sağlıklı? Birçok kişinin, "Bu evlilik bir yıl dolmadan biter" yorumuna katılıyor musunuz?

Jet evlilik kararıyla herkesi şok ettiler. Yıldırım aşkı dedikleri bu olsa gerek. Bade önceki ilişkilerini çok düzgün ve kapalı yaşayan biriydi. Şimdi ise her yerde el ele dudak dudağa görüntüleniyorlar. Bu yaptığı yanlış mı değil ama sanırım bugüne kadar hiç yaşamadığı bir aşk yaşıyor Bade. Ayakları yere basmıyor resmen. Zamanın en büyük playboylarından Malkoç Sualp'i nikah masasına oturtabildiği için de ayrıca tebrik ediyorum. Malkoç Bey'in birçok kadın girdi hayatına. Sokağa her çıktıklarında onlardan biriyle burun buruna gelme ihtimalleri oluyor. Ama Bade'nin umrunda bile olmadı bu durum. Benden de her an vazgeçebilir düşüncesi aklından bile geçmedi. Evlilik hazırlıkları da son sürat devam ediyor. Bu aceleye rağmen nikah masasına oturamayacaklarını düşünenlerin sayısı da az değil. Merakla bekliyoruz gelişmeleri.#Sayfa#

YENİ BİR SKANDAL KAPIDA

Yaşadıkları onca skandaldan sonra ayrılık kararı almaları beklenen Meltem Cumbul- Alican Özbaş çifti Asmalımescit'te eğlenirken görüntülendi. Genç eşinin asabi tavırlarından bunaldığı ve biraz kafa dinlemek için Los Angeles'a gittiği konuşulan Cumbul'un keyifli hali dikkat çekti. Gazetecilerin, "Ayrılık iddiası doğru mu?" sorusunu "Sizce öyle bir görüntü var mı?" diye yanıtlayan Cumbul, kendisinden sonra araca binen eşine sarılarak dedikodulara son noktayı koydu.

Her an yeni bir skandalın patlak vereceğini düşünenlere inat verilen bu mutluluk pozları üzerine artık magazin basını kendine yeni bir kurban çift mi bulmalı?

Meltem'e çok üzülüyorum. Ama hiçbir şey yokmuş gibi davranmak zorunda. Ne yapabilir ki başka? Umarım Meltem'in düşünme sürecinde Alican da akıllanmıştır. İnşallah bundan sonra yeni skandallara imza atmaz ama onun genlerinde var, rahat duramıyor. Özellikle alkolden uzaklaşması lazım. Ev ortamında istediğini yapsın ama dışarıda alkol alınca kendini kaybediyor. Bu nedenle yine bir patlak verir diye düşünüyorum. Umarım mutlu mesut sürdürürler ilişkilerini.#Sayfa#

RAFET EL ROMAN'DAN ESKİ NİŞANLISINA İLGİNÇ MESAJ

Rafet El Roman, evlilik hazırlıkları yaptığı sevgilisi Ceren Kaplakarslan'la yollarını ayırdı. El Roman'ın, Tuğba Altıntop'la evliliğinden olan kızları Suelnur ve Şevval Nur'un Kalpakarslan'ı istemediği için evlilikten vazgeçtiği düşünülürken ortaya bambaşka bir neden çıktı. Ünlü şarkıcı, oyuncu Engin Akyürek'in eski kız arkadaşı manken Cansu Taşkın'la yeni bir aşka yelken açtı.

Ayrılık haberini duyurur duyurmaz yeni sevgilisiyle görüntülenen El Roman'ın bu davranışını nasıl yorumlamalıyız? Kaplakarslan'ın ailesini zar zor ikna ettikten sonra olayların bu noktaya gelmesine neden olan nedir?

Ceren'in babası bu ilişkiye en başından beri çok tepki gösterdi. Kızının Rafet'le görüşmemesi için elinden geleni yaptı. Eve kapattı, telefonlarına el koydu ama kızı Rafet için ölüp bitince yelkenleri suya indirdi. Kızının mutluluğu için tekrar birlikte olmalarına izin verdi ama bir kere bu işler bozuldu mu düzelmesi pek mümkün olmuyor. Rafet'in Ceren'le barışmasının nedeni de onu ayrılığa hazırlamaktı. Yavaş yavaş Ceren'i kendisinin yokluğuna hazırladı ve sonrasında da yollarını ayırdı. Şimdiki ilişkisinin de sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Bu ilişki eski nişanlıya bir mesaj niteliğinde. Rafet, hayatına devam ettiğini, yeni ilişkilere yelken açabildiğini göstererek Ceren'in de kendi hayatına bakmasını istiyor. Ceren çok güzel bir kız. Umarım Rafet'i unutup kendine yeni bir yol çizer.#Sayfa#

KOCASINI GENÇ SEVGİLİSİNE KAPTIRMADI

Binnaz Ergin (58), 27 yıllık eşi Zafer Ergin'i (72) manken Neslihan Yavuzcan'a (38) kaptırmadı. İkilinin 5 yıldır süren ilişkilerine rağmen kocasından vazgeçmeyen Binnaz Ergin, "Zafer'in tapusu bende Neslihan gibi kadınlar kariyer sahibi adamlara asalak gibi yapışıp oradan besleniyorlar. Bu kadın yuvamıza yapıştı. Boyu 1,75 olabilir, ama ben 2 üniversite bitirdim. Kültür bakımından onu 26'ya katlarım. Yuvam için savaşacağım." demişti. Zafer-Binnaz Ergin önceki akşam İstanbul'da bir lokantadan el ele çıktı. Binnaz Ergin kendilerini görüntüleyen habercilere, "Size savaşıp kazanacağımı söylemiştim. İşte hodri meydan. Kocam yanımda. Kazanan ben oldum." dedi.

Eşine az rastlanır bir şeydi Binnaz Ergin'in yaptığı. Onu bu savaşında eleştiren de oldu destekleyen de... Özellikle ünlüler dünyasında pamuk ipliğine bağlı evliliklere karşın Binnaz Ergin'in bu mücadeleci tavrı için neler söylemek istersiniz?

Takdire şayan bir mücadele. Hiçbir kadının yapamayacağını yaptı. Kocasının bir sevgilisi olduğunu eve gelmediği akşamlarda onun yanında olduğunu bile bile mücadelesine devam etti. Kocasını geri kazanması büyük bir başarı. Ben Binnaz Hanım'ı öncelikle bu kadar yürekli olduğu için takdir ediyorum. Mücadelesi için de tebrik ediyorum. Azmetti, hodri meydan dedi, kocamın yanında olup kazanan ben olacağım dedi. Dile kolay tam beş yıl! Başka kadınlar bir ihanete bile göz yummazken bunca yıl savaş vermesinin sonunda amacına ulaştı. Artık Zafer Bey'in de eşinin kıymetini bilmesi gerekiyor. Bir insan tarafından bu kadar sevilmesinin değerini bilmeli ve Binnaz Hanım'a dört elle sarılması gerekiyor. Kendisini bu kadar seven başka bir kadın bulamaz. Bundan sonraki yaşamlarında çok mutlu olmalarını diliyorum.#Sayfa#

ALİŞAN-DEMET KAVGASININ GERÇEK NEDENİNİ İLK KEZ AÇIKLADI

'Türkiye Müzik Ödülleri'nin sahiplerini bulduğu gece, Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt'la Alişan'ın Twitter'da başlayan atışması az kalsın büyük bir kavgaya dönüşecekti. Akalın'ın "Yılın en iyi kadın şarkıcısı" ünvanını Göksel'e kaptırmasının ardından Alişan'ın attığı 'Acıyor, acıyor, acıyor' tweet'i ortalığı birbirine kattı. Alişan, Okan Kurt'un kendisine meydan okuması üzerine çiftin bulunduğu mekana gidince soğuk rüzgarlar esti. Korumalar olası bir kavganın önüne geçmek için yoğun çaba sarf etti.

Demet ile Alişan nasıl böyle kanlı bıçaklı oldu? Küstükten sonra uzun süredir sessizliklerini korurken şimdi neden bu duruma geldiler? Alişan'ın, albümünün piyasaya çıktığı anda reklam için tweet attığı ve ortalığı karıştırdığı iddiaları doğru mu?

Alişan'ın etrafında erkek arkadaşlarından çok kadın arkadaşları var. Kadınların arasında kala kala fazla dedikoducu oldu. Aslında Alişan çok farklı bir sanatçı. Sohbeti iyi, kendisi iyi, çok da mütevazı. Sanatçı gibi değil. İnsanın onu görünce sarılası geliyor. Ama boşboğaz mıdır nedir, başına ne gelirse bundan geliyor. Çenesini tutamaması yüzünden Çağla'yla da bozuştu Demet'le de. Alişan ile Demet'in bu duruma gelmesinin perde arkasını ilk kez burada açıklıyorum. Demet ile Okan evlenmeden önce Alişan Okan'a gidip, "Demet sana göre bir kız değil" demiş. İşin ilginç yanı Alişan Okan'ın değil Demet'in arkadaşı. Böyle bir laf etmesi de ayrı bir olay. Bu söz üzerine Okan Alişan'a soğuk davranmaya başladı. Evlendikten sonra da bir gün dayanamayıp Demet'e bu konuşmayı anlatınca kıyamet koptu. Alişan'ın bunu kötü niyetle söylediğine inanmıyorum ama gereksiz bir konuşma yüzünden olaylar bu noktaya geldi. Belki de Alişan onların evleneceğini hiç tahmin etmedi. Şimdi haliyle nerede birbirlerini görseler akıllara o konuşma geliyor ve geriliyorlar. Aralarının düzelmesi çok zor. Bence iki tarafın da birbirinden uzaklaşması gerekiyor çünkü her fırsatta birbirlerini iğneleyerek kendilerini yıpratıyorlar.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Haftanın Magazin Bombaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti
    01:09 Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti

    DNA testiyle ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu, şimdi de annesi Suphiye Orancı'ya ulaşabilmek için Müge Anlı'nın programına katıldı. Suphiye Hanım'ın çocuklarının biyolojik babasıyla ilgili iddialar da programda ele alındı. Ümit Besen ise bahsi geçen kadını tanımadığını ve olaylarla hiçbir ilişkisinin olmadığını belirtti.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'
    21:10 Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'

    Münih'te düzenlenen 35. Münih Türk Film Günlerinde Yeşilçam'ın usta oyuncusu Müjde Ar'a 50. Sanat Yılı dolayısıyla 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' verildi. Müjde Ar ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada kadınları desteklemeye adadığı hayatını anlattı ve kendisine verilen ödülün iki sahibi olduğunu belirtti. Ayrıca, Müjde Ar'ın Şener Şen ile başrolleri paylaştığı 'Şalvar Davası' adlı film restore edilerek festivalde gösterildi.

  • Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı
    21:10 Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı

    Magazin dünyasının tanınmış isimlerinden Neşe Aksoy, yaklaşık 10 ay önce akciğer kanseri teşhisi konulduğunu ve yaşadıklarını magazinci.com'daki köşesinde paylaştı. Aksoy, son tahlillerinde yeni kitlelerin görüldüğünü belirterek gelecek süreç hakkında bilgi vermedi.

  • Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti
    20:11 Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti

    Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin meşhur lezzeti tava ciğeri ve şehri tanıtmak için yaptığı çalışmalarla bilinen Dinar'ın vefat haberi, Edirnelileri derin bir üzüntüye boğdu. Cenaze törenine birçok önemli isim katıldı ve Bahri Dinar için duygusal açıklamalar yapıldı.

  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı
    17:10 Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı

    2018 yılında hayatını kaybeden Türk Musikisi'nin önemli isimlerinden Erol Küçükyalçın için anma konseri düzenlendi. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı, konuşmasında hocanın adını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Konserde Küçükyalçın'ın en sevdiği Türk Musikisi şarkıları seslendirildi ve izleyiciler de şarkılara eşlik etti. Erol Küçükyalçın, TRT radyolarında bantları denetimden geçen nadir sanatçılardan biriydi ve 40 yıl boyunca İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin hocası ve şefi olarak görev yapmıştı.

  • Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu
    17:09 Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu

    Ege, çekilen görüntülerden sonra İstanbul'u daha önce hiç böyle görmediğimizi söyledi. Ayrıca, oyuncuların şarkı söylemesi konusunda da açıklamalarda bulundu ve bu durumun mesleki etikle bağdaşmadığını ve haksız rekabete neden olduğunu belirtti.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.


Advertisement