Hadise, Plaj İşletmecisi Oluyor! - Son Dakika
Magazin

Hadise, Plaj İşletmecisi Oluyor!

Hadise, Plaj İşletmecisi Oluyor!

Hande Yener'den sonra Hadise de plaj işletmeciliğine soyundu. Ünlü şarkıcı, beach yapmak için Bodrum'dan 2 milyon Euro'ya arazi satın aldı.

25.01.2016 10:31  Güncelleme: 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hadise, Hande Yener'e rakip oluyor! Bu yaz Bodrum'da Sebastian adında bir beach açan Yener'den sonra Hadise de aynı işe el atmaya karar vermişti. Bir süredir yer arayışında olan Hadise, aradığı araziyi, yaptığı kısa bir helikopter turundan sonra Bodrum Türkbükü'nde buldu.

İSMİ HARD BEACH OLACAK

Hadise'nin, bu yaza yetiştirmeyi düşündüğü beach'inin arazisini 2 milyon Euro'ya satın aldığı öğrenildi. Güzel şarkıcı, Hard Beach adını vermeyi düşündüğü işletmesi için bu yaz sık sık Bodrum'a gidecek.

Kaynak: Sabah

Son Dakika Magazin Hadise, Plaj İşletmecisi Oluyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • nihal: beyonce yi taklit etmeğe çalışıyorsun ama olmuyor.taklitler her zaman aslını yaşatır.senin devrin bitti gitti 32 8 Yanıtla
  • Dogrusu: Bu olunce kamer gencin yanina gomsunler. 16 2 Yanıtla
  • Seda_42: yürek hoplatıyor 5 8 Yanıtla
  • kayseri: kendi de guneşlenecekse bende gelirim 10 2 Yanıtla
  • Zirai: Ne şeymiş ben nerden aldı bu parayı 3 0 Yanıtla
  • Orhan Sancaklı: Bravoo Ayakta Alkışlıyorum, Duyulması Gereken Bi İyilik Reklam Değil İnsanlar Duyarlılığı Artsın Diye Böyle Yardımlar Gösterilmesi Lazım. Gücüm Olsa Bende Kurtarırdım Basını Cağırır Olanlar Olmayanlara Neden Vermiyor İnsanlara İsyanlara Bulunurdum. Allah Sana Daha Cok Versin Demet Akalın 1 1 Yanıtla

Advertisement