Hadis Okuma Kampı' Bu Yıl Selahattin Eyyübi Camii'nde Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Hadis Okuma Kampı' Bu Yıl Selahattin Eyyübi Camii'nde Düzenlendi

Hadis Okuma Kampı\' Bu Yıl Selahattin Eyyübi Camii\'nde Düzenlendi

Davet ve Kardeşlik Vakfı Gaziantep Şubesi’ne bağlı ‘Hadis Kampı Komisyonu’ tarafından 2008’den bu yana periyodik olarak yılda iki defa olmak üzere düzenlenen ’Hadis Okuma Kampı’ bu yıl Selahattin Eyyübi Camii’nde gerçekleştirildi.

28.01.2015 19:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Davet ve Kardeşlik Vakfı Gaziantep Şubesi'ne bağlı 'Hadis Kampı Komisyonu' tarafından 2008'den bu yana periyodik olarak yılda iki defa olmak üzere düzenlenen 'Hadis Okuma Kampı' bu yıl Selahattin Eyyübi Camii'nde gerçekleştirildi.

7 yıldır devam eden hadis okuma kampları her yıl yaz ve kış olmak üzere iki defa gerçekleştiriliyor. Bu güne kadar kamplara katılan gençler tarafından yüz binlerce hadis okundu. Düzenlenen kamp programında, Kütüb-i Sitte'nin tamamı, Darim-i,Muvatta, İmam Ahmet bin Hanbel'in Kitab-ı Zühd-ü, Beyhaki'nin Adabı, Müsned-i Şihab, İbn Hibban'ın sahihi, Camiu's-Sağir ve çeşitli derleme hadis kitapları okundu.

Peygamberimiz Hazreti Muhammed'in (sallallahü aleyhi vesellem) sözlerini insanlara ulaştırmayı gaye edinen gençler, yaptıkları etkinliklerle Hazreti Muhammed'e yapılan saygısızlıklara karşı ortak tepki verdi.

En son 14.'sü Düzenlenen 2015 kış kampında İmam Suyuti'nin Camiu's-Sağir adlı eserinin 2. Cildi okundu.

Gaziantep Selahaddin Eyyubi Camisinde 85 kişi ile yapılan hadis okuma kampına İstanbul, Mersin, Adana, Mardin ve Siirt gibi Türkiye'nin çeşitli illerinden de gençler katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hadis Okuma Kampı' Bu Yıl Selahattin Eyyübi Camii'nde Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement