Hacıosmanoğlu: Türk Futbolu Ceza Aldığında Ne Yapacaklar - Son Dakika
Güncel

Hacıosmanoğlu: Türk Futbolu Ceza Aldığında Ne Yapacaklar

Hacıosmanoğlu: Türk Futbolu Ceza Aldığında Ne Yapacaklar

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF'nin şike sürecindeki tavrını eleştirerek, "TFF başkanı, 'O iş kapandı' diyor.

10.04.2014 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF'nin şike sürecindeki tavrını eleştirerek, "TFF başkanı,  'O iş kapandı' diyor. Türk futbolu ceza aldığında bakalım ne yapacaklar" dedi.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 3-0'lık skorla Fenerbahçe lehine tescil edilen maç için gereken başvuruları yapacaklarını söyledi. Hacıosmanoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu'nun tavrının ülke futboluna önemli zararlar verdiğini vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Federasyonunun tavrı ortada ama biz itiraz konusunda gereğini yapacağız. Daha önce de 'Türk futbolu ceza almayacak' dediklerinde takımlar ceza aldı. Şimdi de, 'O iş kapandı' diyor. Türk futbolu ceza aldığında bakalım ne yapacaklar."

Hacıosmanoğlu, takım içerisinde hiçbir futbolcuyu diğerinden üstün görmediğini de belirterek, "Benim için tüm oyuncular aynıdır. Kim mücadele ediyorsa bu takım için değerlidir. Ben oyuncuya karışmam. Takımın teknik sorumlusu var. Ben sadece Trabzonspor'un başarısını istiyorum" dedi.

ÜSTÜNSALİH: "BİZİM SIKINTILARIMIZ İLE GALATASARAY'IN SIKINTILARI ÇOK FARKLI"

Trabzonspor'un Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, kulübün Mali yapısı nedeniyle UEFA Avrupa Ligi'ne alınmaması gibi bir durumun söz konusu olmadığını söyledi. Üstünsalih, kulübün ekonomik yapısının UEFA tarafından incelendiğini ancak bir sorun çıkmadığını belirterek, şöyle konuştu:

"Mali Fair-Play'de UEFA kulüpleri üç aylık süreler içerisinde inceliyor. Bizi de inceledi, Galatasaray'ı da inceledi. İncelemeyi uzaktan, gösterdiğin belgelere göre yapıyor. Yaptığı bu incelemelerin ardından Galatasaray'ı yerinde inceleme kararı aldı, bizimle ilgili ise böyle bir karar alınmadı. Bizim sıkıntılarımız ile Galatasaray'ın sıkıntıları çok farklı. Ben 'borçlanmaları Euro karşılığı yapmayalım, futbolcularla Euro üzerinden anlaşmayalım' diye daha önce bir çağrı yapmıştım. Birçok kulübümüzün başına ne geliyorsa bu Euro üzerinden yapılan anlaşmalardan dolayı geliyor. Biz de bundan imtina etmeye çalışıyoruz." - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hacıosmanoğlu: Türk Futbolu Ceza Aldığında Ne Yapacaklar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement