Hacıosmanoğlu: Trabzonspor Gibi Oynayın - Son Dakika
Spor

Hacıosmanoğlu: Trabzonspor Gibi Oynayın

Hacıosmanoğlu: Trabzonspor Gibi Oynayın

Lige milli ara verildi ama Başkan Hacıosmanoğlu tam mesaiye devam ediyor.

09.10.2014 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor’da beklenen toplantı dün yapıldı... Lige milli ara verilmesine rağmen sıkıntılı dönemi göz önünde tutarak soluğu Trabzon’da alan başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör Vahid Halilhodziç’i de yanına alarak futbolcularla bir toplantı gerçekleştirdi. Kritik görüşmede Bordo-Mavililer’in patronu, takıma çok net mesajlar verdi. Kaybedilen puanlardan çok, ortaya konan silik futbolun Trabzonsporlular’ı üzdüğünün altını çizen Başkan Hacıosmanoğlu, özetle şu ifadeleri kullandı:

‘Neler yaşadık biliyorsunuz’

“Şu an karşımda yerlisiyle, yabancısıyla çok kaliteli bir futbolcu topluluğu görüyorum. Böyle bir kadronun bu kadar kötü, bu kadar silik bir futbol ortaya koyması inanılır gibi değil. Hepiniz teker teker transfer öykülerinizi biliyorsunuz. Sizleri ne sıkıntılarla, ne fedakarlıklarla Trabzonspor’a transfer ettiğimizi biliyorsunuz. Biz de ödemeler konusunda çok hassas davranıyoruz ve futbol dışında aklınızın hiçbir şeye takılmaması için çalışıyoruz. Ancak geride kalan haftalarda bunun pek de karşılığını alamadık...”

Legia Varşova hatırlatması

“Karabükspor yenilgisi beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattı. Trabzonspor gibi oynamadınız. Trabzonspor’a yakışan oyunu oynadığınız zaman Trabzon insanının size nasıl sahip çıktığını Legia yenilgisinde gördünüz. Sizden bu özveriyi bekliyorum. Hocanıza da size de her zaman her platformda destek veriyorum ama artık bir patlama yapmanın zamanı geldi. Kalitenizi ortaya koyun ve Trabzonspor taraftarının beklentilerine karşılık verin. Sürekli sizinle konuşmak ve uyarı yapmak değil, oynadığınız futbolun keyfini sürmek istiyorum.”

Fanatik

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Hacıosmanoğlu: Trabzonspor Gibi Oynayın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement