Hacıosmanoğlu: Herkesin Beyefendi Korkusu Var - Son Dakika
Spor

Hacıosmanoğlu: Herkesin Beyefendi Korkusu Var

Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu, "Başbakanımızın etrafında simsarlar var, 'Beyefendi böyle istiyor, şöyle istiyor' diye söz dönüyor. Ben kendisine sordum, "Bu işlerin içinde yokum."dedi." ifadelerini kullandı.

21.07.2014 12:35  Güncelleme: 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali Genel Kurulu'nda sert açıklamalarda bulundu.
İşte Hacıosmanoğlu'nun açıklamaları;

"MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZE ZAFER DİLİYORUM"

"Zalimin zulmü karşısında ezilen, özellikle bugünlerde Gazze'de İsrail tarafından zulme uğrayan müslüman kardeşlerimize, insan müsveddelerine karşı zafer diliyorum. Zalimlere de lanet yağdırıyorum."

"BEKLEDİM BİRİLERİ ÇIKSIN KONUŞSUN, ÇIKMADI"

"Geçtğimiz bu süre içerisinde hiçbir şey değişmedi. Şimdi burada sessiz duruyoruz, maçlar başlayınca yine aynı şeyler oldu. Bunları burada konuşmamız lazım. Bekledim birileri çıksın konuşsun, çıkmadı."

"ANADOLU TAKIMLARININ HAKLARI SÜREKLİ YENİYOR"

"Futbolun adaletli bir şekilde yönetilmesi lazım, yönetilmiyor. Güzide Anadolu'nun bağrından çıkmış önemli takımlarımızın başkanları yöneticileri oturuyor. Hep sizin haklarınız yeniyor. Hem puanlarınız, hem paralarınız, maddi ve manevi kazanımlarınız gidiyor. Bu federasyonlar oluşurken, 7'ye 8 ben üstünüm, 6'ya 8 ben üstünüm, her alanda yarış içerisinde olanlar yüzünden sizin haklarınız yenecek. Siz isterseniz bunu değiştirirsiniz. Futbolu adaletli yönetecekleri getirebilirsiniz. Eğer, ligin Anadolu'ya yayıldığı gibi yönetim kurulu da aynı şekilde yayılırsa adaletli olunur."

"HERKESİN 'BEYEFENDİ' KORKUSU VAR"

"TFF Başkanı UEFA ile görüştükten sonra, çok sevinçliyiz, ceza almayacağız diye açıklama yaptı. Biz başka ülkenin takımı mıyız dedik, suçlar cezasız mı kalacak dedik. Enteresan olan bir şey var, herkesin bir "Beyefendi" korkusu var. Başbakanımız'ın etrafında, uzakta veya yakında olan simsarlar var. "Beyefendi böyle istiyor, şöyle istiyor" diye sözler dönüyor. Başbakanımız'la konuştum bu konuyu, bana "Ben bu işlerin içinde yokum" ifadesini kullandı. Şimdi hiç kimse, hangi oluşumun içinde olursa olsun "Beyefendi böyle istiyor" demesin.

"BURADA EMEĞİ ÇALINAN TRABZONSPOR'DUR"

Bunu söylememdeki gaye şu; 1 sene önce TFF Başkan vekili o sözü söyledi, bizim vermiş olduğumuz hukuk mücadelesini mevcut federasyonun başkan vekili Servet Yardımcı, bizim hukuki mücadelemizi şikayet etti. Bizi Başbakanımız'a şikayet etti. Kılıçdaroğlu'na, Bahçeli'ye şikayet ettiniz mi? Biz Rize'yle kanlı bıçaklıydık. Ekrem Cengiz ile çok uğraştık. Arayı düzelttik. Yarın Rize ile Trabzon karşı karşıya gelirse bu sizin suçunuz. Burada emeği çalınan Trabzonspor'dur. Türk futbolunu bekleyen tehlikelerden haberiniz var mı? Hiçbir takım ceza almayacak dediniz, ceza alan takımlarımız oldu. Türk futbolunda saklamaya çalıştığınız kişiler yüzünden güzide Anadolu kulüpleri ceza aldı. Türk futbolu ceza almayacak dendi, yarın ki tehlikelerden haberiniz var mı? Trabzonspor, UEFA'dan ceza alınca Türk futbolu mu kurtulacak?

"BİZ TEŞVİĞE TEŞEBBÜSTEN CEZA ALIRSAK..."

Biz Sivasspor'a, Ankaraspor'a teşvik vermeye çalışmışız, kimle yapmışız bunu, Hamdi Akın ve Melih Gökçek ile yapmaya çalışmışız. Biz şampiyonluğu sahada kaybedersek kaybedelim. Önder Turacı'ya "Oynayamaz" maddesi koydurup da, kaleciye gol yesin diye koydurmayanları biliyoruz. Biz öyle değiliz. Biz teşviğe teşebbüsten ceza alırsak, iddialar ispatlanırsa gideriz."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Hacıosmanoğlu: Herkesin Beyefendi Korkusu Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu
    08:29 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu

    Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde Galatasaray, Fenerbahçe ve diğer taraftarlarının katılımıyla dostluk iftarı düzenlendi. Pandemi nedeniyle evlere dağıtılan iftar yemeklerinin bir gününü üstlenen taraftarlar, Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya geldi. Herkes kendi takımının formasıyla birlikte dostluk sergiledi.

  • Galatasaraylı ve diğer taraftarlar Sındırgı'da toplu iftar yemeği düzenledi
    08:22 Galatasaraylı ve diğer taraftarlar Sındırgı'da toplu iftar yemeği düzenledi

    Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde Galatasaraylı taraftarlar, Sındırgı Belediyesi tarafından evlere dağıtılan iftar yemeklerinin bir gününü üstlenerek Cumhuriyet Meydanı'nda toplu iftar yemeği düzenledi. Yemeğe Galatasaray taraftarlarının yanı sıra diğer takımların taraftarları da katılarak dostluk sergiledi.

  • Anadolu Efes, Baskonia Vitoria-Gasteiz'i mağlup etti
    00:43 Anadolu Efes, Baskonia Vitoria-Gasteiz'i mağlup etti

    Anadolu Efes Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi 32. hafta müsabakasında deplasmanda İspanya temsilcisi Baskonia Vitoria-Gasteiz'i 97-76 yenerek galibiyet elde etti. Anadolu Efes, ligdeki konumunu 10. sıraya yükseltirken, Baskonia Vitoria-Gasteiz ise 9. sırada kaldı.

  • Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyumun Yeniden Yapılması İçin Miting Yaptı
    23:27 Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyumun Yeniden Yapılması İçin Miting Yaptı

    İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir araya gelen taraftarlar, 10 yıl önce yıkılan stadyumun yeniden yapılması için miting düzenledi. Taraftarlar, Karşıyaka İlçe Stadı ve Yalı Tesisleri arazisinde bir araya gelerek meşale yaktı ve çeşitli sloganlar attı. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergüllü, taraftarın yıllardır yapılmayan Karşıyaka Stadı için yaptığı etkinliğe kulüp yönetimi olarak destek verdiklerini belirtti. Etkinliğe siyasi parti adayları ve kulüp yöneticileri de katıldı.

  • Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor
    23:25 Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor

    Karşıyaka taraftarı, yıllar önce yıkılan stadyumlarını geri istemek için Türkiye'nin ilk taraftar mitingini düzenledi. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı ve diğer sporcular, camia ve taraftarlar, yeni stadyum için destek istedi.

  • Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı
    22:39 Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı

    Vodafone Sultanlar Ligi 15. hafta erteleme karşılaşmasında Fenerbahçe Opet, sahasında Eczacıbaşı Dynavit'i 3-2 mağlup etti ve normal sezonu lider tamamladı. Eczacıbaşı Dynavit ise üçüncü sırada yer aldı. Maçın salonu TVF Burhan Felek'te oynandı ve toplam süre 118 dakika sürdü.

  • Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti
    22:05 Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti

    Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz, 2023 yılını tarihi başarılarla kapattıklarını ve 2024'te ulusal ve uluslararası şampiyonalarda büyük madalyalar peşinde olacaklarını belirtti. Akyüz, federasyonun geçen yıl Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yaparak takım halinde Avrupa şampiyonu olduğunu ve Dünya Wushu Kung Fu Şampiyonası'nda da dünya takım şampiyonluğunu elde ettiklerini söyledi. Ayrıca, Çin'de yapılacak olan dünya şampiyonasına milli takımı göndereceklerini ve 2024 Avrupa Şampiyonası'na da takım oluşturduklarını belirtti.

  • A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak
    22:01 A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak

    A Milli Kadın Hentbol Takımı Başantrenörü Costica Buceschi, Avrupa Hentbol Şampiyonası 6. Eleme Grubu'ndaki Karadağ ve Sırbistan maçlarına kesinlikle galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Buceschi, takımın Avrupa Şampiyonası'na katılma hedefine ulaşmak için iyi bir oyun sergileyeceklerini belirtti. Milli hentbolcular da Avrupa Şampiyonası'na gitmeyi tek hedef olarak görüyor ve seyircinin desteğinin önemini vurguluyor.

  • Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı
    21:43 Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

    Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Antalya'da, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Antrenman, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirildi.


Advertisement