Hacıosmanoğlu, Erkan Zengin Transferinin Arka Planını Anlattı - Son Dakika
Spor

Hacıosmanoğlu, Erkan Zengin Transferinin Arka Planını Anlattı

Hacıosmanoğlu, Erkan Zengin Transferinin Arka Planını Anlattı

Bordo mavili başkan Cuma gecesi katıldığı televizyon programında samimi açıklamalarda bulundu.

24.01.2015 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Erkan Zengin transferinin arka planını anlattı.

Hacıosmanoğlu, A Spor'da konuk olduğu televizyon programına verdiği demeçte, "Sezon ilk devresinde tüm talihsizlikler bizden taraftı. Hakem hatalarıyla 15 puan kaybettik. Kalecimiz Onur sakatlandı. Sivasspor maçında bir kalecinin ne kadar önemli olduğunu görmüş olduk. Hakan ona ödediğimiz parayı çıkarttı diyebiliriz." ifadelerini kullandı.

Erkan Zengin transferine değinerek, "Erkan ismini söylemeyeceğim bir kulüple transfer görüşmesi yaptı. O sırada biz devreye girdik. İsveç'e gitmesi üzerine farklı haberler yapıldı fakat o kendisine tuzak kurulduğunu ve pişman olduğunu ifade etti. Bir kez dahi, 'Trabzonspor'a gelmek istemiyorum' diye bir şey söylemedi." dedi.

Eski teknik direktörleri Vahid Halilhodzic ile ilgili ise, "Sezon başında anlaştığımız Vahid Halilhodzic'in istediği tüm futbolcuları transfer ettik. Büyük umutlarla takımın başına getirmiştik ancak oyuncularıyla sevgi bağı kuramadı. Belki babacan tavrını gösterse farklı olurdu. Dünya Kupası esnasında önemli teklifler almış ve egosu biraz şişmiş sanırım. Lokeren maçı sonra olayları farklı yönlere çekmesi son oldu ve ayrılma kararı aldık." şeklinde konuştu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Hacıosmanoğlu, Erkan Zengin Transferinin Arka Planını Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement