Hacıeyüpoülu: "Ak Parti'yle Kaynarca Kazanmaya Devam Edecek" - Son Dakika
Yerel

Hacıeyüpoülu: "Ak Parti'yle Kaynarca Kazanmaya Devam Edecek"

Hacıeyüpoülu: "Ak Parti\'yle Kaynarca Kazanmaya Devam Edecek"

Seçim çalışmalarına Kaynarca’da devam eden AK Parti Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, hükümet, Büyükşehir ve ilçe belediyesi eliyle Kaynarca’nın standartlarının yükselmeye devam edeceğini belirtti.

26.04.2015 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçim çalışmalarına Kaynarca'da devam eden AK Parti Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, hükümet, Büyükşehir ve ilçe belediyesi eliyle Kaynarca'nın standartlarının yükselmeye devam edeceğini belirtti.

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Avukat Recep Hacıeyüpoğlu, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Programı kapsamında Kaynarca Osmanlı Mahallesi sakinleri ile buluşan, kahvehane ziyaretleri gerçekleştiren Hacıeyüpoğlu, AK Parti iktidarı ile Kaynarca'nın standartlarının yükselmeye devam edeceğini ifade etti.

Hükümet, Büyükşehir ve ilçe belediyesi eliyle Kaynarca'nın bugüne kadar önemli hizmetlerle buluştuğunu kaydeden Recep Hacıeyüpoğlu, "Büyükşehir Belediyemizin güçlü hizmet eliyle Sapanca Gölü'nün birinci sınıf içme suyu Kaynarcalı hemşerilerimizin çeşmelerine ulaştırıldı. Planlanan yeni OSB'ler ile bölgede istihdama dönük önemli adımlar da atılıyor. Aynı şekilde Kaynarca'yı eğitim üssü haline getiren çalışmalar da gerçekleştirildi. AK Parti'yle Kaynarca değer kazanmaya devam ediyor. Bu ivme artarak devam edecek" diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hacıeyüpoülu: 'Ak Parti'yle Kaynarca Kazanmaya Devam Edecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement