Hacıabdullah Kasabasının Alt Yapısı Yenilendi - Son Dakika
Yerel

Hacıabdullah Kasabasının Alt Yapısı Yenilendi

Hacıabdullah Kasabasının Alt Yapısı Yenilendi

Hacıabdullah Belediye Başkanı Ahmet Takyan, kasabanın alt yapısının tamamıyla yenilendiğini söyledi.

07.09.2015 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hacıabdullah Belediye Başkanı Ahmet Takyan, kasabanın alt yapısının tamamıyla yenilendiğini söyledi.

Başkan Takyan, 30 kilometre kanalizasyon, 10 bin metre içme su hattı, 10 bin metrekare kilitli parke ve 30 kilometre yolun asfaltlandığını belirtti.

Kasabanın son yılların en büyük hizmetlerini aldığını ve yeni projelerle kasaba hizmet ettiklerini ifade eden Hacıabdullah Belediye Başkanı Ahmet Takyan, "yapılan hizmetler kasaba için ihtiyaçtı. Acil çözülmesi gereken sorunlarımızı kısa süre içerisinde çözdük. Halkımız yapılan hizmetlerden oldukça memnun. Hacıabdullah kasabamızda 30 kilometre kanalizasyon hattını 5 milyon TL gibi bir rakamla yüzde 50'si hibe desteğiyle tamamladık. Kasabanın tamamı yani 10 bin metrekare içme su boruları İller Bankası hibesiyle yenilendi. Yine 10 bin metrekare kilitli parke döşemesi gerçekleştirildi. Kasabamızın girişinden Murtaza, Çınarlı köyleri çıkışlarına kadar, Bağlama yolunda ve kasabanın içerisindeki caddelerimize 30 kilometrelik asfalt atıldı. Kasabamızın üst bölgesinde gölet inşaatı hızla devam ediyor. Gölet bitiminde de kapalı sistemle kasabamız çiftçisine büyük hizmet sağlamış olacağız. Yine kasabamız gençlerine kapalı halı saha, basketbol ve voleybol sahası ve kültür binası ihaleleri yapılmak üzere" dedi.

Başkan Takyan, "Kasabamıza gelen bu hizmetlerde destek veren Özel İdare Genel Sekreteri Ali Nebol, İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin, Sayın Valimiz Necmeddin Kılıç, Milletvekillerimiz Erdoğan Özegen, Alpaslan Kavaklıoğlu ve Niğde Belediye Başkanımız Faruk Akdoğan'a maddi ve manevi desteklerinden dolayı kasabam adına teşekkür ediyorum" diye konuştu. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hacıabdullah Kasabasının Alt Yapısı Yenilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement