Haberler.com'un Beyin Takımı Yeditepe Üniversitesi'nde - Son Dakika
Güncel

Haberler.com'un Beyin Takımı Yeditepe Üniversitesi'nde

Haberler.com'un beyin takımı, "Haberler.com Mekaniği" etkinliğiyle Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileriyle buluşuyor.

12.05.2015 10:50  Güncelleme: 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haberler.com'un beyin takımı tarafından üniversitelerin iletişim fakülteleri öğrencileri için düzenlenen 'Haberler.com Mekaniği' etkinliklerinin üçüncüsü 13 Mayıs Çarşamba günü, saat 13:00'da Yeditepe Üniversitesi'nde düzenlenecek. Haberler.com tarafından organize edilen etkinlik, Yeditepe Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans salonda gerçekleştirilecek.

SIFIRDAN BAŞLAYIP MÜLAKAT SORUSU OLAN SİTENİN SIRRI

Haberler.com'un 4 departmanında işlerin nasıl yürüdüğünün anlatıldığı etkinlikte, her departman kendi alanına ilişkin bilgi verecek. Haberler.com Editörü Şakir Yıldız, Haberler.com'un kuruluş hikayesini, Haberler.com'un sıfırdan başlayıp mülakat sorularında yer bulacak kadar başarılı olmasının arkasındaki büyük sırrı aktaracak.

HABER MERKEZİ NE YAPAR?

Haber Müdürü Duygu Göktaş, "Haber merkezi ne yapar?" sorusunu cevaplandırırken Haberler.com'un gün içindeki işleyişinden, internet medyasında editörün görevini, internette haber hazırlama sürecinin aşamalarını anlatacak.

NASIL PARA KAZANIYORUZ?

Haberler.com Reklam Direktörü Esra Şimşek, bir haber sitesinin finansal kaynaklarından bahsedecek. Şimşek, bir haber sitesinde reklam alanlarının kullanımından, alanların satışına kadar birçok konuya değinecek.

SOSYAL MEDYA VE VİRAL KAMPANYALAR

Haberler.com'un Sosyal Medya Direktörü Oğuzhan Saruhan, sosyal medyadaki viral kampanyalar ve sosyal medya kullanımına ilişkin bilgiler verecek.

MOBİL NEDİR?

Yeni ancak çok önemli alanlardan biri olan mobil yayıncılıkla ilgili Mobil Departman Direktörü Seyithan Teymur, konuşacak. Teymur, mobil kullanıcı ile masaüstü kullanıcısı arasındaki farktan tutun da, mobil optimizasyona kadar birçok konuda bilgilerini paylaşacak.

SORULAR CEVAP BULACAK

Ayrı ayrı yapılan sunumların ardından Haberler.com Kalite Yöneticisi Ayça Elal moderatörlüğündeki panelde, öğrencilerin merak ettikleri sorular cevaplandırılacak.İSTANBUL VE SAKARYA ÜNİVERSİTESİ'NDE BÜYÜK İLGİ

Haberler.com'un beyin takımı tarafından üniversitelerin iletişim fakülteleri öğrencileri için düzenlenen 'Haberler.com Mekaniği' etkinliklerinin ilki İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde yapıldı. Geçtiğimiz hafta ise Sakarya Üniversitesi'nde yapılan ve öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği etkinlikte "Nasıl büyük bir haber sitesi olunur?" sorusuna cevap verildi.

Haberler.com\'un Beyin Takımı Yeditepe Üniversitesi\'nde
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Haberler.com'un Beyin Takımı Yeditepe Üniversitesi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement