Haber48'in İmtiyaz Sahibi Gire'ye Saldırı - Son Dakika
Yerel

Haber48'in İmtiyaz Sahibi Gire'ye Saldırı

Haber48\'in İmtiyaz Sahibi Gire\'ye Saldırı

Muğla ve çevresinde yayın yapan Haber48 Gazetesi’nin imtiyaz sahibi Gazeteci Metin Gire, saldırıya uğradı.

16.08.2014 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla ve çevresinde yayın yapan Haber48 Gazetesi'nin imtiyaz sahibi Gazeteci Metin Gire, saldırıya uğradı. Polis tarafından el konulan olayda üç kişi gözaltına alınırken olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Olay önceki Dalaman Havalimanı yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Muğla ve ilçelerinde yayımlanan ve Merkezi Muğla'nın Ortaca ilçesinde bulunan Haber48 gazetesinin imtiyaz sahibi Metin Gire, Genel Yayın Yönetmeni Rasim Kuluöztürk ve İstanbul'dan gelen gazetenin bir misafiri ile birlikte iş görüşmesi yapmak üzere Dalyan'daki bir restoranda akşam yemeğinde bir araya geldiler. Yemek ve görüşmenin ardından restorandan ayrılan üçlü, Metin Gire'nin kullandığı araç ile Ortaca'ya kadar geldiler. Gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Rasim Kuluöztürk Ortaca'dan kendi aracına binerek Dalaman'a evine giderken, Metin Gire gazetenin misafirini kaldığı otele bırakıp Dalaman'daki ikametine gitmek üzere yola çıktı.

Dalaman TİGEM kavşağını geçtikten sonra havaalanı yolu üzerinde kendisini aşırı yorgun hissederek dinlenmek amacıyla aracı yol kenarına çekip uyuduğunu belirten Gazeteci Metin Gire "Araç içinde uyuyordum. Yaklaşık 45 dakika uyuduktan sonra saat 04.47'de aracın başına gelen S.Y. adlı şahıs aracın kapısını açıp bana karşı şiddet kullanmaya başladı. Uykuda olduğum için ilk etapta ne olduğunu anlayamadım. Araçtan çıkıp kendimi savunmaya çalıştım. Bu defa S.Y.'nin oğlu olduğu belirlenen T.Y. ve yeğenleri B.Y. ve S.Y. de saldırıp darp ettiler. Daha sonra yolun karşısındaki binaya kaçan zanlıların yakalanması için polisi aradım. Polisler tarafından girdikleri binada yakalanarak gözaltına alındı. Zanlılardan şikayetçi oldum" dedi.

DARP EDİLEN GAZETECİ GİRE'NİN EHLİYETİNE ALKOLLÜ OLDUĞU İÇİN EL KONULDU

Darp edildiğini iddia etmesi üzerine Dalaman Devlet Hastanesi'ne götürülerek kontrolden geçirilen Metin Gire'nin darp edildiği doktor raporu ile tespit edildi. Hastanede yapılan alkol muayenesinde Metin Gire'nin 70 promil alkollü olduğu tespit edildi. Metin Gire'nin ehliyetine 50 promil alkol sınırını aştığı için 6 ay süre ile el konuldu.

Olayla ilgili tahkikatın sürdürüldüğü bildirildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Haber48'in İmtiyaz Sahibi Gire'ye Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • berat izci: olayı sapıtmayın. . . madem gazetecisiniz adam gibi doğru yazın. . . patronunuz havalaanı yolu üzerindeki AGORA restoranda içip içip arabasında son ses müzzik açıp etrafı rahatsız ederse olacagı budur. . . ayrıca metin bey 70 değil 170 promil alkollü çıktı. . . . 1 0 Yanıtla

Advertisement