Davutoğlu, Erdoğan ve Tüm Liderleri Geride Bıraktı - Son Dakika
Güncel

Davutoğlu, Erdoğan ve Tüm Liderleri Geride Bıraktı

Seçim sonrası Türkiye yine en çok siyaset konuşuyor. Dijital Haber Bankası Habermetre'nin istatistiğine göre, 7 Haziran – 20 Temmuz arası en çok haber yapılan lider Davutoğlu oldu.

27.07.2015 11:39  Güncelleme: 18:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

7 Haziran seçimlerinin ardından siyaset Türkiye gündeminin bir numaralı gündem maddesi olmaya devam ediyor. Türkiye'nin en büyük 'Dijital Haber Bankası' olan "Habermetre" seçim sonrası siyasiler ve siyasi partilerle ilgili ilginç bir istatistiğe imza attı.

DAVUTOĞLU, ERDOĞAN'I GEÇTİ

Habermetre'nin tüm medya kuruluşlarını tarayarak yaptığı analize göre; Başbakan Ahmet Davutoğlu hakkında 7 Haziran – 20 Temmuz 2015 tarih aralığında yapılan haberler sayısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı geçti. Davutoğlu hakkında belirtilen tarihler arasında 34.386 haber yayımlandı, Erdoğan da ise bu sayı 18.680'de kaldı. Davutoğlu bu rakamla tüm liderleri geride bırakmış oldu.
EN ÇOK HABER AK PARTİ'DEN

7 Haziran – 20 Temmuz 2015 tarih aralığında en çok haberi yapılan parti AK Parti oldu. AK parti ile ilgili 241.377 haber yayımlanırken, CHP'de bu sayı 77.531'i buldu. HDP 58.440 haber ve MHP ise 57.983 haberle medyada yer buldu.

KILIÇDAROĞLU, BAHÇELİ'Yİ GERİDE BIRAKTI

CHP haberlerinde en fazla öne çıkan isim 14.465 haberle Kemal Kılıçdaroğlu oldu. MHP haberlerinde ise 10.460 haberle Devlet Bahçeli yer aldı. HDP haberlerininin yıldızı ise 6.644 haberle Selahattin Demirtaş.


PARTİLERİN BİRLİKTE ÇIKAN HABERLERİ

Seçim sonrası, koalisyon gündemi partilerin birlikte haberlere konu olmasına da sebep oldu. En çok haberde AK Parti-MHP ikilisi için yayımlandı.

AK Parti ve MHP'nin birlikte konu olduğu 18.141 haber,

AK Parti ve CHP'nin birlikte konu olduğu 17.341 haber

AK Parti ve HDP'nin birlikte konu olduğu 12.642 haber

AK PARTİ İLE EN ÇOK ADI ANILAN LİDERLER

Yayımlanan haberlerde AK Parti ile birlikte, Ahmet Davutoğlu, Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bahçeli, Kemal Kılıçdaroğlu isimleri öne çıktı.

CHP ile birlikte öne çıkan konular: Kemal Kılıçdaroğlu, MHP, Deniz Baykal, HDP.

MHP ile birlikte öne çıkan konular: CHP, Devlet Bahçeli, HDP, Ahmet Davutoğlu.

HDP ile birlikte öne çıkan konular: Selahattin Demirtaş, MHP, Diyarbakır, CHP.





Davutoğlu, Erdoğan ve Tüm Liderleri Geride Bıraktı

Son Dakika Güncel Davutoğlu, Erdoğan ve Tüm Liderleri Geride Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • ????????: ölümüne AK Parti 18 5 Yanıtla
  • Polat alemdar: Olum viz gelir biz erdogani olumune seviyoruz erdogan sokaga cikin dedigi gun bizi gorursunuz 8 10 Yanıtla
  • Vatandaş: Demirtaş bugün PKK aleyhine en ufak kötü düşüncesini belirtsin PKK nın tek emri ile Demirtaşın arkasindaki koruma Selonun kafasina sıkar..oda bunu biliyor 9 3 Yanıtla
  • FIRAT: ABDULLAH ÖCALAN NEZAMAN LİDER OLDUDA LİSTEDE İSMİ GEÇİ EY TÜRKİYE NEREYE BÖYLE 9 3 Yanıtla
  • yaşlı kurt: helal sana baskan 9 3 Yanıtla
  • Ez Kurdim: Hepsinin TIPI birbirnden cirkin 3 2 Yanıtla
  • kürt vatandaş: merhaba şimdi yorumumu okuyanlar gelin erken seçimde bu halkın uzerinde rant sağlayan lara oy vermeyelim sandığa gitmeyelim bunların hepsi aynı hepsi çıkarcı vatanı ülkeyi düşünen bır tane varsa ben insan değilim yazık guzelım turkıyeye hepımıze yeter kurt turk laz çerkez vs vsvs yeter insanlar ölmesin artık 3 2 Yanıtla
  • Aklı selim: Kandil seni fes eti silo nereden konuştuğunu belli değil yaptıklarının kürtlere ettiğin zulüm yeter madem okadar akilliysan saz yerine kandile siz haydut sunuz siz terörist siniz de yanını daki mine emeklilerin altına sığınma kötü yakalandiniz 4 1 Yanıtla
  • ali: çam şeytanına benziyor. 0 3 Yanıtla
  • Süleyman: Simdilik toplu acilis mitingleri bitti. Iftar mitingleri de bitti. Kendi oturdugum sehirde toplu acilis töreni yapilmisti, listeye baktim, hepsi de yillardir acik olan okullar ve is yerleri. Bunun neresi yeni tesis anlamadim. Eger erken secim olursa yine mitingler baslar. 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Gümüş Balığının İhracat Serüveni Başladı
    08:58 Gümüş Balığının İhracat Serüveni Başladı

    İznik Gölü'nde yapılan gümüş balıkçılığı sezonu bereketli başladı. Balıklar Yunanistan, Ukrayna ve Amerika'ya ihraç edilerek cips olarak satışa sunuluyor. İhracatın artmasıyla birlikte bölgedeki kooperatiflerin balık avlama kapasitesi de yükseldi.

  • İznik Gölü'nde Gümüş Balığı Sezonu Bereketli Başladı
    08:39 İznik Gölü'nde Gümüş Balığı Sezonu Bereketli Başladı

    İznik Gölü'nde yapılan gümüş balıkçılığı sezonu sıcakların başlamasıyla birlikte bereketli bir şekilde başladı. 5 kooperatifin hedefi bin ton balık tutmak ve ihracat yapmak.

  • 08:13 "Mahzen-30" Operasyonlarında Organize Suç Örgütü Çökertildi

    Batman merkezli 8 ilde Jandarma tarafından düzenlenen 'Mahzen-30' operasyonlarında elebaşılığını Doğan Güney'in yaptığı (Yurt Dışı Firar) 'Odacılar' olarak bilinen Organize Suç Örgütü çökertildi. Operasyonlarda organize suç örgütünün yöneticilerinden Yonca Onat'ın da aralarında bulunduğu 34 şüpheli yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonun başarısını sosyal medya hesabından duyurdu.

  • Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kayması sonucu tahliye edilen binaların hasarı görüntülendi
    07:54 Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kayması sonucu tahliye edilen binaların hasarı görüntülendi

    Gaziosmanpaşa'da dün meydana gelen toprak kaymasında hasar alan ve tahliye edilen binaların durumu günün ilk ışıklarıyla bir kez daha görüntülendi. Görüntülerde, toprak kaymasıyla birlikte sürüklenen molozlar ve devrilen ağaçlar da yer aldı.

  • Kolombiya ve Arjantin Dışişleri Bakanları Görüştü
    07:48 Kolombiya ve Arjantin Dışişleri Bakanları Görüştü

    Kolombiya Dışişleri Bakanı Luis Gilberto Murillo, Arjantin Dışişleri Bakanı Diana Mondino ile başkent Bogota'da bir araya geldi. Görüşmede turizm, savunma, ticaret ve sürdürülebilir kalkınma konuları ele alındı. İki ülke arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi ve diplomatik gerginliklerin aşılması vurgulandı.

  • Erzincan'da jandarma ekipleri bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi
    07:38 Erzincan'da jandarma ekipleri bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi

    Erzincan'ın Üzümlü ve Çayırlı ilçelerinde jandarma ekipleri, kadına yönelik şiddetin önlenmesi ve çevre kirliliği konularında bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirdi. Üzümlü'de 38 kadına KADES uygulaması hakkında bilgilendirme yapılırken, Çayırlı'da ise öğrencilere çevre kirliliği ve HAYDİ uygulaması hakkında bilgilendirme yapıldı.

  • Bayburt'ta Kurt Saldırısından Kaçan Büyükbaş Hayvanlar Drone İle Bulundu
    07:37 Bayburt'ta Kurt Saldırısından Kaçan Büyükbaş Hayvanlar Drone İle Bulundu

    Bayburt'un Aşağı Pınarlı köyünde kurt saldırısından kaçan 60 büyükbaş hayvan, jandarmanın drone destekli arama çalışmasıyla bulundu. Köylülerin yardımıyla 57 hayvan ahırdan çok uzağa gitmeden bulunurken, 3 hayvanı bulamayan besiciler jandarmadan yardım istedi. Bayburt İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan drone ile arama çalışması sonucunda kayıp hayvanlar köyün dağlarında bulundu ve sahiplerine teslim edildi.

  • Erzincan'da Güvenlik Kamerası Yaygınlaştırma Projesi
    07:36 Erzincan'da Güvenlik Kamerası Yaygınlaştırma Projesi

    Vali Hamza Aydoğdu başkanlığında, Belediye Başkanı Bekir Aksun, İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, ilgili birim müdürleri ve mesleki oda yöneticilerinin katılımlarıyla 'Gözümüz Olun Projesi' ile ilgili toplantı yapıldı. Proje kapsamında, hırsızlık başta olmak üzere asayiş, terör ve genel güvenliğe ilişkin tüm olayların tespit ve aydınlatılması, hiçbir suçun faili meçhul kalmaması amacıyla; Erzincan'da faaliyet gösteren esnaflar, odalar ve STK'lar ile yeni yapı ruhsatı alan inşaatlarda kapalı devre güvenlik kamerasının yaygınlaştırılması amaçlanmaktadır.


Advertisement