Uyuşturucu Güzellik Kraliçesini Mahfetti - Son Dakika
Magazin

Uyuşturucu Güzellik Kraliçesini Mahfetti

Güzellik yarışmasında birinci olan Jamie France, uyuşturucu kullandığı için tutuklandı. France'in sabıka fotoğrafı ise uyuşturucunun meydana getirdiği değişimi gösterdi.

23.11.2014 15:15  Güncelleme: 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD 'nin Oregon eyaletinde düzenlenen Miss Teen Oregon güzellik yarışmasında 2009'da birinci olan Jamie France'in uyuşturucu nedeniyle geçirdiği değişim görenleri şaşırtıyor.

SABIKA FOTOĞRAFI DEĞİŞİMİ GÖZLER ÖNÜNE SERDİ

Kokain, eroin ve kristal meth'le yakalanan France'in sabıka fotoğrafında, genç kadının yüzünde uyuşturucu nedeniyle lekeler oluşması dikkat çekiyor.

POLİS, FOTOĞRAFI BİLEREK YAYINLADI

Polis, fotoğrafı yayınlama gerekçesini "gençleri uyuşturucu kullanımından caydırmak" olarak açıkladı. Görenlerin "solgun, sıska ve darmadağınık" olarak tanımladığı eski güzellik kraliçesi, Facebook sayfasından son 12 ayının "acımasız" geçtiğini yazmıştı.


Uyuşturucu Güzellik Kraliçesini Mahfetti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Uyuşturucu Güzellik Kraliçesini Mahfetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • cengiz: Ah bebişim ne hale gelmiş 12 3 Yanıtla
  • vatandas: turkiyede yene gideri var inceden bos birakmazlar. 4 4 Yanıtla
  • SBR: satan aten bellidir nasıl bir kişilik olduğu ne olduğu da bunlara ne oluyor paraysa para şöhretse şöhret burada medya ya çok iş düşüyor böylelerini bu tarz haber yapıp halka ne olduklarını gösterip bir daha da haber yapmayacaklar ki halkın gözünden düşsünler bir daha da para kazanamasınlar normal bir vatandaş gibi çalışmaya mahkum olsunlar parayı buldularmı ne yapacaklarını şaşırıyorlar sonra 4 1 Yanıtla

Advertisement