Güzelbahçe'den Festivale "Bardacık"Lı Davetiye - Son Dakika
Yerel

Güzelbahçe'den Festivale "Bardacık"Lı Davetiye

Güzelbahçe\'den Festivale "Bardacık"Lı Davetiye

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, 16 Ağustos Cumartesi günü yapılacak olan Payamlı Bardacık Festivali’nin davetini içerisinde bardacık bulunan kese kağıdıyla yaptı.

13.08.2014 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, 16 Ağustos Cumartesi günü yapılacak olan Payamlı Bardacık Festivali'nin davetini içerisinde bardacık bulunan kese kağıdıyla yaptı.

Bu yıl 2'ncisi düzenlenecek olan Payamlı Bardacık Festivali'nin davetiyeleri keseğadından yapıldı. Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, içerisinde bardacıkların bulunduğu kesekağıdı biçimindeki davetiyeleri önce Güzelbahçe Belediye Meclisi'nde meclis üyelerine, ardından da Büyükşehir Belediye Meclisi'nde başkan Aziz Kocaoğlu olmak üzere belediye meclis üyeleri ve bürokratlara dağıtarak, "16 Ağustos'taki Payamlı Bardacık Festivali'ne bekliyoruz" dedi.

Ayrıca ilçe protokolüne, esnafa ve gece pazarına gelen vatandaşlara da kesekağıdı içinde bardacık dağıtıldı ve Payamlı Bardacık Festivali'ne davet edildi.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, üreticinin, çiftçinin yanında olduklarını belirterek, "Payamlılı üreticilerimizden kooperatif aracılığıyla aldığımız bir miktar bardacağı meclis üyelerimize, esnafa ve vatandaşlarımıza tadımlık olarak dağıttık. 'Daha fazla bardacık yemek istiyorsanız, 16 Ağustos günü Payamlı Bardacık Festivali'ne bekliyoruz' dedik" diye konuştu.

Festivalde en iyi bardacık yarışması yapılacak. Güzelbahçe Belediyesi Türk Müziği Korosu, konser verecek ve çeşitli sürprizler olacak. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güzelbahçe'den Festivale 'Bardacık'Lı Davetiye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement