Güvenç Kurtar: "Kupayı Alacağımıza İnanmıştık" - Son Dakika
Spor

Güvenç Kurtar: "Kupayı Alacağımıza İnanmıştık"

Güvenç Kurtar: "Kupayı Alacağımıza İnanmıştık"

Teknik direktör Güvenç Kurtar'ın çalıştırdığı Revan Bakü takımı, Azerbaycan Kupası yarı final 2. maçında Neftçi’ye 3-1 yenilerek kupaya veda etti.

24.04.2014 20:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Teknik direktör Güvenç Kurtar'ın çalıştırdığı Revan Bakü takımı, Azerbaycan Kupası yarı final 2. maçında Neftçi'ye 3-1 yenilerek kupaya veda etti.

Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan teknik direktör Güvenç Kurtar, "Direk takımda oynayan 5 Azeri oyuncunun 2 tanesi cezalı duruma düşünce bütün oyun kurgusunu bozduk. Çok kötü goller yedik. Durum 2-1 iken goller kaçırdık. Bizim takımın belli bir potansiyeli var, çocuklar onu kullandı. İçlerinde kötü oynayanlar da vardı. Ben yine futbolcularımı kutluyorum. Şimdi lige döneceğiz. Ligde 5 maçımız kaldı. Şu ana kadar lige çok önem vermemiştik. Kupayı alacağımıza inanmıştık. İki takımı da kutluyorum, kendi takımımı da kutluyorum. Ellerinden gelen gayreti gösterdiler" dedi.

Teknik direktör Güvenç Kurtar'ın çalıştırdığı Revan Bakü, Azerbaycan Kupası yarı final ilk maçında, deplasmanda Neftçi ile 1-1 berabere kalmıştı. - BAKÜ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Güvenç Kurtar: 'Kupayı Alacağımıza İnanmıştık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement