Güven Hokna'dan Gökçe Bahadır'a Ağır Sözler - Son Dakika
Magazin

Güven Hokna'dan Gökçe Bahadır'a Ağır Sözler

Usta oyuncu, Bahadır'ın 'Kayıp Şehir'deki rolü için kötü kadın oynamak zordur. Özellikle de sürtük oynamak çok zordur. İnsanı bitiriler." dedi.

20.11.2014 16:26  Güncelleme: 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oyuncu Güven Hokna, 'Yaprak Dökümü' dizisinde kızını canlandıran Gökçe Bahadır için ağır eleştirilerde bulundu. Bir magazin programında konuşan Güven Hokna, 'Yaprak Dökümü' dizisinde kızını canlandıran Gökçe Bahadır için şunları söyledi:

"SÜRTÜK KADIN OYNAMAK ZORDUR"

"Kendi kişiliğini anlatım olarak Gökçe'yi yadırgadığımı söyleyebilirim. Ali Sunal Gökçe'yi istemeye gittiğinde ikinci annesi olarak yanındaydım. Çok da severim Gökçe'yi ama yanlış adımlar attı. Keşke bir yerlere tamamen oyunculuğuyla, efendiğiliyle, dürüstlüğüyle gelseydi. Tamam gençtir mini etekler giyer, açık bluzler giyer ama bunlar çok tehlikeli sular. Küçük küçük açılmalar küçük küçük yanlışlar büyür ve kocaman olur. Sonra seni böyle kabul ederler, bitirirler. (Kayıp Şehir'deki performansı için) Kötü kadın oynamak zordur. Özellikle de sürtük oynamak çok zordur."


Güven Hokna\'dan Gökçe Bahadır\'a Ağır Sözler
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Güven Hokna'dan Gökçe Bahadır'a Ağır Sözler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Alp: Cok yerinde cok dogru söylemiş. 14 13 Yanıtla
  • tipi bozuk atarli koyun: Guven hanim, sen yillarin sanatçısının. Boyle polemiklere girme. senin ihtiyacin yok. ablaligini, ogretmenligini, sanatciligini genclere ikili sohbetlerde tavsiye olarak iletsen daha sik olur. seni seviyoruz . alinma. 14 4 Yanıtla
  • İKİ NOKTA: Onu bunu şunu seni bizi onları bunları geçtim de burada yorum yapanların çoğu bayan düşündürücü :)^^ kıs kıs kıs 8 4 Yanıtla
  • sezin: ilginc 3 2 Yanıtla
  • NANEMOLLA: LEYLAYI BIRAK NEJLAYA BAK, AYIP YA KAÇ YIL BERABER ÇALIŞTIN 0 2 Yanıtla

Advertisement