Gurmeler Uçhisar'da Buluştu - Son Dakika
Yerel

Gurmeler Uçhisar'da Buluştu

Gurmeler Uçhisar\'da Buluştu

Türkiye'nin önde gelen gurme ve seyahat yazarlarını Uçhisar Beldesi Belediye Başkanı Ali Karaaslan ile Kadıneli Restaurant ağırladı.

09.02.2016 15:08  Güncelleme: 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin önde gelen gurme ve seyahat yazarlarını Uçhisar Beldesi Belediye Başkanı Ali Karaaslan ile Kadıneli Restaurant ağırladı.

Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Uçhisar Beldesinde bulunan Kadıneli Restaurant Türkiye'nin önde gelen isimlerini misafir etmeye devam ediyor. Türkiye'nin önde gelen gurme ve seyahat yazarlarını Kadıneli Restaurant'ta misafir eden Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan bölgenin ilk ve tek kadın elinin değmiş olduğu restaurantımızda sizleri misafir etmekten dolayı son derece mutluyuz dedi. Kadıneli Restaurant'ta bulunan yemeklerin tadına Food And Travel dergisinde editörlük yapan Gaye Şahin'in yanı sıra Türkiye'nin önde gelen seyahat yazarlarından Hürriyet Seyahat, İstanbul Life, NTV Paha Biçilmez İstanbul programının yapımcısı Saffet Emre Tonguç, Alem dergisi köşe yazarı Yelda İpekli, Alem Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Orkun Bulut katıldı. Ayrıca Türkiye'nin önde gelen instagram kullanıcılarından Audiosoup'un kurucusu Çiler Geçici ve İnstagram takipçisi bir milyon 300 bin kişi olan Civilking kullanıcı ismiyle Mehmet Kırali de yemeğe katılan isimler arasında yer aldı.

NTV'de "Paha Biçilmez İstanbul" programının yapımcısı olan Saffet Emre Tonguç Uçhisar'da Kadıneli Restaurant'ta bulunmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu ifade ederken kadınların el emeği ile yapmış oldukları lezzetin tadına bakmak gerçekten paha biçilemez bir duygu olduğunu kaydetti. Konukların Kadıneli Restaurant'ta tatmış oldukları bulgur çorbası ve sulu köfte konusunda başarılı bir sunum gerçekleştirdikleri için restaurantta bulunan kadınlara teşekkür ettiler.

Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan ise burada sizlerle bir arada olmaktan dolayı son derece mutluyum derken şunları kaydetti;

"Uçhisar Kasabamızda bulunan ve bölgenin tek bayan restaurantında sizler ile bir arada bu mükemmel lezzetleri tatmaktan dolayı mutluyuz. Umut ediyorum ki sizlerde Uçhisarlı hanımlarımızın el emeği ile sizlere sunmuş oldukları yemeklerdeki lezzeti sizlerle buluşturduk. Bugün burada bizlerle bir arada olmuş olduğunuz için teşekkür ediyorum." - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gurmeler Uçhisar'da Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement