Gürbüz Çapan'a Destek Mitingi - Son Dakika
Güncel

Gürbüz Çapan'a Destek Mitingi

Gürbüz Çapan\'a Destek Mitingi

CHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Çapan: "Esenyurt'a belediye başkanı olmak için çıkmadım yola. Sizi yeniden birleştirmek, sizi birbirinize dost etmek, aranızdaki husumeti, kini yok etmek için yola çıktım. Çok meraklısı değildim, 60 yaşından sonra belediye başkanı olmam gerekmiyor.

09.02.2014 18:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yargıtay 5. Ceza Dairesi tarafından, geçtiğimiz günlerde 5 yıllık hapis cezası onanan CHP'nin Esenyurt Belediye başkan adayı Gürbüz Çapan, "Şimdiden söylüyorum, aday benim" dedi.

Gürbüz Çapan, kendisine destek amacıyla, Esenyurt Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingte yaptığı konuşmada, "Esenyurt'a belediye başkanı olmak için çıkmadım yola. Sizi yeniden birleştirmek, sizi birbirinize dost etmek, aranızdaki husumeti, kini yok etmek için yola çıktım. Çok meraklısı değildim. 60 yaşından sonra belediye başkanı olmam gerekmiyor. Ancak Esenyurt'a öyle bir nifak tohumu ekmişler ki, herkesi birbirinden ayırmışlar" dedi.

Partisinin adaysız bırakılmaya çalışıldığını öne süren Çapan, "Yapmak istedikleri numara şu; partiyi adaysız koymaya çalışıyorlar. Hukuki mücadelemiz devam ediyor. 18-19'una kadar uğraşacağım. Olmazsa, tabutumu koyacağım, tabutum aday olacak. Ben de buradayım. Şimdiden söylüyorum, aday benim" diye konuştu.

Mitinge katılan CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi de, "bir oyun oynandığını" öne sürerek, şöyle konuştu:

"Sorun ne? Sorunun özü şu; bu ülkede, hesap vermesi gerekenler, bu ülkenin bütün değerleriyle oynayanlar, gerçekten yaptıkları yoksulluğun ve yolsuzluğun hesabını vermesi gerekenler ortada yok. Esas, bu ülkede dik ve onurlu duranlar, faşizmine karşı direnenler, ülkede mücadele edenler yargılanıyor. Bu ülkede son dakika golü atılmak isteniyor. Biz oyuna gelmeyeceğiz. Bu oyuna hep beraber son vereceğiz. Emekten, demokrasiden ve insan haklarından yana, bu ülkenin bütün aydınlarına, yurtseverlerine ve demokratlarına buradan sesleniyorum; artık bu oyuna son vermenin zamanı geldi. 31 Mart akşamı, Esenyurt'ta Gürbüz Çapan'ı, İstanbul'da Mustafa Sarıgül'ü başkanlığa seçtiğinizde bu oyun bitecek. Bu oyunu durduracağız".

Mitinge, CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt de katıldı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gürbüz Çapan'a Destek Mitingi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement