"Güneysu'dan Çankaya"ya fotoğraf sergisi - - Son Dakika
Güncel

"Güneysu'dan Çankaya"ya fotoğraf sergisi -

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesi tarafından cumhurbaşkanı adayı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatından kesitlerin sunulduğu "Güneysu'dan Çankaya'ya" konulu fotoğraf sergisi açıldı.

07.08.2014 18:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesi tarafından cumhurbaşkanı adayı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatından kesitlerin sunulduğu " Güneysu'dan Çankaya'ya" konulu fotoğraf sergisi açıldı.

Tuzcuoğlu Memişağa Parkın'nda araştırmacı-yazar, fotoğraf arşivcisi Fatih Sultan Kar tarafından hazırlanan serginin açılışını Rize Valisi Ersin Yazıcı, Belediye Başkanı Reşat Kasap, MÜSİAD Şube Başkanı Mahmut Dabak ve bazı sivil toplum kuruluşları temsilcileri yaptı.

Vali Yazıcı, burada yaptığı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Rize'nin yetiştirdiği çok büyük bir değer olduğunu, fotoğraf sergisinin hayatının bir bölümünü anlattığını, sergiyi gezenlerin önemli detaylar göreceğini söyledi.

Açılış sonrası 12 sivil toplum kuruluşu, Türkiye'nin 12. cumhurbaşkanını temsilen 12 fotoğraf satın aldı. Satın alınan fotoğraflar Başbakan Erdoğan'a gönderilecek, elde edilen gelir de cumhurbaşkanlığı seçim kampanyası için açılan hesaba yatırılacak.

Araştırmacı Fatih Sultan Kar, Rize tarihi üzerine araştırmalar yaptığını, Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili fotoğraf sergisi talebinin kendisini memnun ettiğini belirterek, "Yaptığımız çalışma sonucunda benim çektiğim, arkadaşlarım tarafından bizlere koleksiyon için verilen 40 fotoğraf ve 20 eseri sergilemeyi uygun gördük. Recep Tayyip Erdoğan'ın Güneysu'dan başlayıp cumhurbaşkanlığı yarışı ile devam eden hayatından kesitler sunmaya çalıştık" dedi.

Sergi, 10 Ağustos'a kadar açık kalacak.

"Güneysu\'dan Çankaya"ya fotoğraf sergisi -
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 'Güneysu'dan Çankaya'ya fotoğraf sergisi - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement