Güneykent Mahallesi Yenileniyor - Son Dakika
Yerel

Güneykent Mahallesi Yenileniyor

Güneykent Mahallesi Yenileniyor

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, toplu konut alanı olan Güneykent Mahallesi’nde başlattığı ada içi çevre düzenleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

23.06.2014 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, toplu konut alanı olan Güneykent Mahallesi'nde başlattığı ada içi çevre düzenleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Akbelen ve Halkkent Mahalleleri'nin ardından Güneykent Mahallesi'nde ada içlerinde gerçekleştirdikleri sathi kaplama asfalt, kaldırım, ışıklandırma ve yeşillendirme çalışmalarını yerinde inceleyen Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, hizmetlerle ilgili mahalle sakinlerine bilgiler verdi. Mahalle gezisi sırasında vatandaşların ve çocukların yoğun ilgisiyle karşılanan Tuna, Güneykent Mahallesi'ni baştan aşağı yenileyeceklerini belirterek, amaçlarının toplu konut alanlarını daha modern ve daha çağdaş bir görünüme kavuşturmak olduğunu söyledi. Belediye hizmetlerinin vatandaşa nitelikli olarak ulaşabilmesi için her gün ilçe genelinde teknik geziler yaptıklarını ve çalışmaları yerinde incelediklerini kaydeden Tuna, "İlçe genelinde kaldırım ve asfalt çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor.Güneykent Mahallemizde de sokaklarımızdaki kaldırımları yeniliyor, olmayan yerlerimizde de kaldırım çalışması yapıyoruz. 10 metrenin üzerindeki yolların dekoratif aydınlatmasını yaparak, yollarımızı projeli yol şeklinde dizayn ediyoruz. Toplu konut alanımız olan Güneykent Mahallemizde de özellikle blok diplerine, su ve nemden korumak amacıyla 125 santimetre genişliğinde betondan kaldırım yapıyoruz. Bu hizmetlerle mahallelerimizin yaşam standartlarını daha da yükseltiyoruz" dedi.

Toroslar Belediyesi olarak ada toplu konut alanları olan Akbelen, Halkkent ve Güneykent mahallelerinde ada bazında uyguladıkları 'Renkli Adalar Projesinin' devam ettiğini de vurgulayan Tuna, boya malzemesi alımını bina sahiplerinin, işçiliğini de belediyenin üstlendiği çalışmayla Toroslar'ın çehresini değiştirdiklerini söyledi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güneykent Mahallesi Yenileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement