"Zor Günlerin Üstesinden Geleceğiz" - Son Dakika
Spor

"Zor Günlerin Üstesinden Geleceğiz"

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, zor günlerin üstesinden geleceklerini söyledi.

11.10.2014 13:34  Güncelleme: 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, zor günlerin üstesinden geleceklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de ve Avrupa'da üst üste gelen kötü sonuçlarla sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor, tekrar yarışa ortak olmak ve kayıplarını telafi etmek için milli arayı iyi değerlendirmek istiyor. Hafta içinde Trabzon'a gelen ve teknik heyet ve futbolcularla görüşen başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yaptığı konuşmaların takım üzerinde etkili olduğu ve toparlanma adına büyük bir çaba sarf ettikleri öğrenildi.

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, alınan sonuçların ardından zor günler geçirdiklerini ancak bunun üstesinde geleceklerini belirterek, "Sezon başında iyi bir kadro oluşturduk. Oluşturduğumuz kadro ile alınan sonuçların bir biriyle örtüşmediği konusunda herkes aynı fikirdi. Bunun düzelmesi için hem yönetimimiz hem de teknik heyetimiz çalışıyor. Milli arayı çok iyi değerlendirip Mersin İdmanyurdu maçıyla birlikte çıkış yakalayacağımıza inanıyorum. Trabzonspor büyük kulüptür ve en kısa zamanda da toparlanmasını çok iyi bilir" dedi.

ÖZER HURMACI HIRS KÜPÜ

Hazırlık kampında yaşadığı sakatlığın ardından yeniden sahalara dönmek için büyük çaba harcayan Özer Hurmacı hırs küpü. Yaşadığı sakatlık nedeniyle hiç bir maçta forma giyemeyen oyuncu, takımla birlikte koşulara başlarken yeniden sahalara dönmek için büyük bir çaba harcıyor.

BOSİNGWA'NIN KAPTANLIĞI HERKESİ MUTLU EDİYOR

Onur Kıvrak'ın sakatlanıp sezonu kapatmasının ardından, Bosingwa'nın kaptanlığı üstlenmesi herkesi mutlu ediyor. Teknik heyetin pazubandını taşıyacak isim olarak Jose Bosingwa'yı belirlemesi takım içinde ilgiyle karşılandı. Çalışma temposu ve profesyonelliği ile herkese örnek olan oyuncu takım içinde de sevilip sayılıyor. Yıldız oyuncu ise bu görevi layıkıyla yerine getirmek için elinden geleni yapacağını teknik heyete ilettiği öğrenildi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 'Zor Günlerin Üstesinden Geleceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement