Gündüzlü Sporcu Eğim Merkezi Kuruluyor - Son Dakika
Yerel

Gündüzlü Sporcu Eğim Merkezi Kuruluyor

Gündüzlü Sporcu Eğim Merkezi Kuruluyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın başlatmış olduğu Sporcu Eğitim Merkezleri Projesi kapsamında, Siirt’te yapılan araştırma ve altyapı inceleme sonucunda ’Gündüzlü Sporcu Kamp Eğitim Merkezi’nin kurulması kararı alındı.

26.02.2015 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın başlatmış olduğu Sporcu Eğitim Merkezleri Projesi kapsamında, Siirt'te yapılan araştırma ve altyapı inceleme sonucunda 'Gündüzlü Sporcu Kamp Eğitim Merkezi'nin kurulması kararı alındı.

Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın başlatmış olduğu çalışmalar sonucu Siirt'te 'Gündüzlü Sporcu Eğitim Merkezi'nin açılması kararı alındığını, ilk etapta 200 ile 300 dolayında kişi arasından seçilen 10 erkek ve 10 bayan öğrenci bu alanda eğitim almaya başlayacağını söyledi. Ören, "Projenin birinci aşamada küçük bir istihdam alanı oluşturulacak. Daha sonraki aşamada ise, ulusal hatta uluslararası alanda etkinlik kazanarak potansiyel artırılarak deneyimli sporcunun milli takıma kazandırılması sağlanacaktır. Projenin ilimize kazandırılmasıyla birlikte, şehrimizden çıkan sporcularımız gelecekte uluslararası alanda müsabakalarda, hem Siirt'i hem de ülkemizi temsil edecek. Sportif faaliyetlerin artmasıyla birlikte sağlıklı ve dinç bir gençliğin yetişmesi sağlanacaktır" dedi. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gündüzlü Sporcu Eğim Merkezi Kuruluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement