Gündem Özeti / 7 Şubat 2016 - Son Dakika
Güncel

Gündem Özeti / 7 Şubat 2016

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920 1- CHP Parti Meclisi, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak.

07.02.2016 00:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk/ 6 Nisan 1920

1- CHP Parti Meclisi, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak.

(Ankara/10.00)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET1- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, DSİ toplu temel atma, Orman Köylülerini Kalkındırmak İçin Kullandırılan Gelir Getirici Tür ve ORKÖY kredi sertifikaları dağıtımı törenlerine katılacak, Valiliği ziyaret edecek, Denizli Koordinasyon Toplantısı'na katılacak ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek.

İki bakan ayrıca, Bayırbucak Türkmenlerine yardım götürecek tırların uğurlanması törenine katılacak ve Büyükşehir Belediyesini ziyaret edecek.

(Denizli/10.30-17.45)

2- Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ile Maliye Bakanı Naci Ağbal, Karadeniz Bölgesi Kültür ve Turizm Çalıştayı'na katılacak.

(Trabzon/10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- İsrail ile Filistinliler arasındaki gerginlikle ilgili gelişmeler izleniyor.

(Kudüs/Ramallah/Gazze)

2- Suriye'deki iç savaş, bölgedeki yansımaları ve Rusya'nın hava saldırılarına ilişkin gelişmeler ile Hizbullah ve Suriye rejimi güçlerinin kuşatması altındaki Madaya ve Muaddamiyye beldelerindeki insani durum takip ediliyor.

(Şam/Halep)

3- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun, terör örgütü DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Erbil/Bağdat)

4- Yemen'de, hükümet güçleri ve Husiler arasında devam eden çatışmalar ve gelişmeler takip ediliyor.

(Sana)

SPOR

1- Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Çaykur Rizespor- Eskişehirspor, Akhisar Belediyespor- Trabzonspor, Beşiktaş- Gaziantepspor maçları yapılacak.

(Rize/13.30/Manisa/15.00/İstanbul/19.00)

2- PTT 1. Lig'in 20. haftasında Boluspor- Adana Demirspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor- Kayseri Erciyesspor, Vartaş Elazığspor- Denizlispor, Samsunspor- Karşıyaka maçları oynanacak.

(Bolu/Gaziantep/13.30/Elazığ/16.00/Samsun/18.30)

3- Spor Toto 2. Lig'de 21, Spor Toto 3. Lig'de 24. hafta maçları yapılacak.

4- Spor Toto Basketbol Ligi'nin 17. haftasında Muratbey Uşak Sportif-Rönesans TED Ankara Kolejliler ve Anadolu Efes- Galatasaray Odeabank maçları yapılacak.

(Uşak/16.00/İstanbul/20.00)

5- Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 18. haftasında 4 maç yapılacak.

6- Erkekler Voleybol 1. Lig'de 17. hafta maçları oynanacak.

7- Hentbol Erkekler Süper Lig'in 15. haftasında 3, Bayanlar Süper Lig'in 19. haftasında 2 maç yapılacak.

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gündem Özeti / 7 Şubat 2016 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement