Gündem Özeti / 28 Ekim 2014 - Son Dakika
Güncel

Gündem Özeti / 28 Ekim 2014

Gündem Özeti / 28 Ekim 2014

ANADOLU AJANSI.

28.10.2014 00:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk/ 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde MGK Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu'nu kabul edecek.

(Ankara/12.30)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Genel Kurul Toplantısı'nda, yeni seçilen üyelerle bir araya gelecek.

(Ankara/09.30)

2- AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Fransa Senatosu AB Komisyonu Başkanı Jean Bizet, Komisyon başkan yardımcıları ve Avrupa İşlerinden Sorumlu Bakan Harlem Desir ile görüşecek, Fransa Ulusal Meclisi AB Komisyonu'na hitap edecek.

(Paris)

3- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Ulusal Enerjetik Malzemeler Sentez ve Karakterizasyon Laboratuvarı'nın temel atma törenine katılacak.

(Kocaeli/11.00)

4- Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken ile çevre eğitimine yönelik iş birliği protokolü imzalayacak.

(Ankara/10.00)

5- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Polat Renaissance Hotel'de, Dünya Dopingle Mücadele Ajansı Bilim ve Araştırma Sempozyumu'na katılacak.

(İstanbul/12.30)

6- Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Katar Kültür, Sanat ve Miras Bakanı Hamad bin Abdulaziz el-Kuwari ile Ulus'taki Devlet Konukevi'nde görüşecek, aynı yerde onuruna öğle yemeği verecek.

(Ankara/13.00/13.30)

7- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti il başkanlığını ziyaret edecek.

(Afyonkarahisar/10.30)

8- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AB dönem başkanlığı görevini üstlenen İtalya tarafından düzenlenen " Akdeniz'de Sağlık Konferansı"na katılacak.

(Roma)

9- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Avrasya Tüp Geçidi Projesi'nde incelemede bulunacak.

(İstanbul/07.00)

10- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, valiliği, AK Parti il başkanlığını ziyaret edecek, MÜSİAD ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle toplantı yapacak.

(Edirne/14.00-19.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

(Şam/Halep)

2- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun IŞİD hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Erbil/Bağdat)

3- Ukrayna'nın doğusundaki gelişmeler takip ediliyor.

GÜNCEL

1- Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Eyüp Gümüş, Ebola ve Mers CoV ile bazı konsolosluklara zarf içinde gönderilen sarı toz madde konularında Bakanlık binasında bilgilendirmede bulunacak.

(Ankara/10.00)

SPOR

1- Futbolda Ziraat Türkiye Kupası 3. turu Cizrespor-Göztepe, Tuzlaspor- Kasımpaşa, Gençlerbirliği- Etimesgut Belediyespor, Akhisar Belediyespor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçlarıyla başlayacak.

(Şırnak/13.00/İstanbul/13.00/Ankara/16.00/Manisa/19.00)

2- Galatasaray Kulübü'nde, olağanüstü genel kurulda göreve getirilen Duygun Yarsuvat başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, Türk Telekom Arena'na düzenlenecek törenle mazbatalarını alacak.

(İstanbul/11.00)

3- Hentbolde Türkiye Kupası 2. tur kuraları çekilecek.

(Ankara/11.30)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gündem Özeti / 28 Ekim 2014 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement