Gündem/ 7 Şubat 2016 - Son Dakika
Güncel

Gündem/ 7 Şubat 2016

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920 1- CHP Parti Meclisi, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak.

07.02.2016 09:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk/ 6 Nisan 1920

1- CHP Parti Meclisi, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak.

(Ankara/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET1- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, DSİ toplu temel atma, Orman Köylülerini Kalkındırmak İçin Kullandırılan Gelir Getirici Tür ve ORKÖY kredi sertifikaları dağıtımı törenlerine katılacak, Valiliği ziyaret edecek, Denizli Koordinasyon Toplantısı'na katılacak ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek.

İki bakan ayrıca, Bayırbucak Türkmenlerine yardım götürecek tırların uğurlanması törenine katılacak ve Büyükşehir Belediyesini ziyaret edecek.

(Denizli/10.30-17.45) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ile Maliye Bakanı Naci Ağbal, Karadeniz Bölgesi Kültür ve Turizm Çalıştayı'na katılacak.

(Trabzon/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- İsrail ile Filistinliler arasındaki gerginlikle ilgili gelişmeler izleniyor.

(Kudüs/Ramallah/Gazze) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Suriye'deki iç savaş, bölgedeki yansımaları ve Rusya'nın hava saldırılarına ilişkin gelişmeler ile Hizbullah ve Suriye rejimi güçlerinin kuşatması altındaki Madaya ve Muaddamiyye beldelerindeki insani durum takip ediliyor.

(Şam/Halep) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun, terör örgütü DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Erbil/Bağdat) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Yemen'de, hükümet güçleri ve Husiler arasında devam eden çatışmalar ve gelişmeler takip ediliyor.

(Sana) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Çaykur Rizespor- Eskişehirspor, Akhisar Belediyespor- Trabzonspor, Beşiktaş- Gaziantepspor maçları yapılacak.

(Rize/13.30/Manisa/15.00/İstanbul/19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- PTT 1. Lig'in 20. haftasında Boluspor- Adana Demirspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor- Kayseri Erciyesspor, Vartaş Elazığspor- Denizlispor, Samsunspor- Karşıyaka maçları oynanacak.

(Bolu/Gaziantep/13.30/Elazığ/16.00/Samsun/18.30) (Fotoğraflı)

3- Spor Toto 2. Lig'de 21, Spor Toto 3. Lig'de 24. hafta maçları yapılacak.

4- Spor Toto Basketbol Ligi'nin 17. haftasında Muratbey Uşak Sportif-Rönesans TED Ankara Kolejliler ve Anadolu Efes- Galatasaray Odeabank maçları yapılacak.

(Uşak/16.00/İstanbul/20.00) (Fotoğraflı)

5- Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 18. haftasında 4 maç yapılacak. (Fotoğraflı)

6- Erkekler Voleybol 1. Lig'de 17. hafta maçları oynanacak.(Fotoğraflı)

7- Hentbol Erkekler Süper Lig'in 15. haftasında 3, Bayanlar Süper Lig'in 19. haftasında 2 maç yapılacak.

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İzmir Kitap Fuarı Çocuk Edebiyatı Temasıyla Başladı
    17:04 İzmir Kitap Fuarı Çocuk Edebiyatı Temasıyla Başladı

    İzmir Kitap Fuarı, çocuk edebiyatı temasıyla kapılarını açtı. Fuarda 800 yazar, gazeteci ve çizerin katılacağı etkinlikler düzenlenecek. Fuarın onur konuğu yazar Ahmet Ümit, çocuklara masal anlatmanın ve kitap okumanın önemini vurguladı. Fuar, 28 Nisan'a kadar sürecek ve çocuklar için özel etkinliklere ev sahipliği yapacak.

  • Sinop'ta makaron ve bandrolsüz puro ele geçirildi
    17:03 Sinop'ta makaron ve bandrolsüz puro ele geçirildi

    Sinop'ta emniyet ekipleri tarafından yapılan aramada bir iş yerinde 1800 makaron ve 162 bandrolsüz puro bulundu. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

  • Hatay'da Denize Kıyısı Bulunan İlçelerde Temizlik Çalışması Gerçekleştirildi
    16:59 Hatay'da Denize Kıyısı Bulunan İlçelerde Temizlik Çalışması Gerçekleştirildi

    Hatay Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, Arsuz, Dörtyol, Erzin, İskenderun, Payas, Samandağ ve Yayladağı ilçelerinde denize kıyısı bulunan bölgelerde temizlik çalışması gerçekleştirdi. 80 personelin katıldığı çalışmada, iş makineleriyle birlikte 158 kilometrelik sahil şeridi temizlendi.

  • MIYC Trio Cup Yat Yarışlarında Şampiyonlar Belli Oldu
    16:58 MIYC Trio Cup Yat Yarışlarında Şampiyonlar Belli Oldu

    Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen MIYC Trio Cup Yat Yarışları'nın 4. ayak mücadelesi sonucunda şampiyonlar belirlendi. Türkiye, Hollanda ve Rusya'dan katılan 10 yelkenli yat ve 30 sporcu, rüzgar ve rakipleriyle mücadele ederek bitişe geldi. Dördüncü ayak ve genel sonuçların birincileri, kulüp bahçesinde düzenlenen törende ödüllerini aldı.

  • Sinop Boyabat'ta Engellilere Akülü Engelli Araçları Temin Edildi
    16:53 Sinop Boyabat'ta Engellilere Akülü Engelli Araçları Temin Edildi

    Sinop'un Boyabat ilçesinde, İlçe Müftülüğü tarafından iki engelliye akülü engelli aracı temin edildi. Müftülük Şube Müdürü Bünyamin Çalışkan, ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımı dağıtırken, iki engellinin akülü engelli aracı talebiyle karşılaştıklarını belirtti. Hayırsever vatandaşların bağışlarıyla iki akülü araç temin edildi ve engellilere teslim edildi.

  • Diyarbakır'da depremde yıkılan apartmanın sanıkları yargılanıyor
    16:49 Diyarbakır'da depremde yıkılan apartmanın sanıkları yargılanıyor

    Diyarbakır'da geçen yıl meydana gelen depremde yıkılan Serin-2 Apartmanı'nda hayatını kaybedenlerin aileleri adalet arıyor. 4 tutuksuz sanığın yargılandığı davada, sanıklar hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası isteniyor.


Advertisement