Musul'da Rehin Alınanlar Türkiye'de - Son Dakika
Güncel

Musul'da Rehin Alınanlar Türkiye'de

Musul\'da Rehin Alınanlar Türkiye\'de

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türkiye'ye getirilen rehinelerle Şanlıurfa GAP Havaalanında bir araya gelecek.

20.09.2014 09:03  Güncelleme: 09:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk/ 6 Nisan 1920

1- Musul'da rehin alınanlar Türkiye'de

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türkiye'ye getirilen rehinelerle Şanlıurfa GAP Havaalanı'nda biraraya gelecek. Davutoğlu, rehineleri özel uçağıyla Şanlıurfa'dan Ankara'ya getirecek. (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Demirtaş Lozan Mübadilleri Derneği binasının açılış törenine katılacak, Pomak Dernekleri Federasyonu 1. Olağan Kongresi'nde bulunacak.

(Bursa/11.00/12.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Başbakanlık Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde, yeni dönemde gerçekleştirilecek çalışmalar kapsamında sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle istişare toplantısında bir araya gelecek, Pendik Belediyesince düzenlenen 10. Uluslararası Geleneksel Sanatçılar Buluşması'na katılacak.

(İstanbul/10.00/14.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Makineciler Sektörü Toplantısı'na katılacak.

(Bolu/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Asrın Anlaşması"nın 20. yıl dönümü kutlamasına ve Güney Gaz Koridoru'nun temel atma törenine katılacak. Yıldız, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından, törene iştirak eden heyet başkanları onuruna vereceği öğle yemeğine katılacak.

(Bakü) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, kalkınma kurultayı programı, eski vilayet konağının hizmete açılması töreni ile Berti Grand Otelin açılış töreninde bulunacak.

(Elazığ/09.30/15.00/Bingöl/18.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Ermenek Türkiye Yelken Federasyonu Ahmet Keleşoğlu Yarışları'nı izleyecek, çevre yolu temel atma töreni, süt tozu fabrikası ve bisküvi fabrikasının açılış töreni ile ticaret ve sanayi odası ortak meslek komitesi toplantısında yer alacak.

(Karaman/09.30-20.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

7- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından düzenlenen 5. Olağan Kongre Bilgilendirme ve Eğitim Toplantısı'na katılacak.

(Nevşehir/10.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

8- CHP Genel Başkan Yardımcısı Ercan Karakaş, partisinin Fatih ilçe örgütü tarafından düzenlenen sertifika töreninde bulunacak.

(İstanbul/13.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları izleniyor.

(Şam/Halep) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Irak'ta yeni hükümetin güvenoyu almasının ardından yaşanan gelişmeler ile ülkedeki çatışmalar takip ediliyor.

(Bağdat)

3- İsrail ile Filistinli gruplar arasında varılan ateşkes anlaşmasının ardından yaşanan gelişmeler takip ediliyor. (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Mısır'da darbeyle görevinden uzaklaştırılan Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi ve 35 kişinin "casusluk" suçlamasıyla yargılandığı davanın görülmesine devam edilecek.

Müslüman Kardeşler Teşkilatı (İhvan) Rehberlik Konseyi Başkanı Muhammed Bedii, yardımcısı Hayrat eş-Şatır ve 15 İhvan lideri, "rehberlik bürosu olayları" olarak bilinen davada, hakim karşısına çıkacak. (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Ukrayna'nın doğusundaki gelişmeler takip ediliyor. (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- Spor Toto Süper Lig'de, 3. haftaya Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor- Akhisar Belediyespor, Mersin İdmanyurdu- Çaykur Rizespor, Balıkesirspor- Galatasaray maçlarıyla devam edilecek.

(Kayseri/17.00/Adana/Balıkesirspor/20.00) (Fotoğraflı)

2- PTT 1. Lig'in 3. haftasında, Osmanlıspor- Karşıyaka, Bucaspor- Giresunspor, Orduspor- Antalyaspor, Samsunspor- Boluspor, Altınordu-Denizlispor maçları yapılacak.

(Ankara/17.00/İzmir/18.00/Ordu/Samsun/Manisa/19.00) (Fotoğraflı)

3- Spor Toto 2. Lig'de biri dışında 4. hafta karşılaşmaları oynanacak.

Spor Toto 3. Lig'de 3. hafta müsabakaları yapılacak.

4- Hentbol Erkekler Süper Lig'de, 2014-2015 sezonu 5 maçla başlayacak. (Fotoğraflı)

5- A Milli Kadın Basketbol Takımı, Kentpark alışveriş merkezinde basketbolseverlere kartpostal imzalayacak.

(Ankara/17.00) (Fotoğraflı)

6- Kültür ve Turizm Bakanlığı Koşusu, 75. Yıl Hipodromunda yapılacak.

(Ankara/17.30)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Musul'da Rehin Alınanlar Türkiye'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement