Günde 100 Kez Orgazm Oluyor - Son Dakika
Dünya

Günde 100 Kez Orgazm Oluyor

Amerika'da yaşayan 37 yaşındaki Dale Decker, rahatsızlığı sebebiyle günde 100 kez orgazm oluyor.

23.09.2014 10:23  Güncelleme: 10:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amerika'nın Wisconsin eyaletinin Two Rivers kentinde karısı April ve iki oğlu Christian (12), Tayten (11) ile birlikte yaşayan Dale Decker, 2012 yılında sandalyeden düşmesi sırasında omuriliğindeki disk kayması sonucu günde 100 kereden fazla orgazm oluyor.

İNSANLARIN ARASINDA DEFALARCA ORGAZM OLUYOR

Dale Decker, günlük hayatında, insanların arasında iken, alışverişte hatta babasının cenazesinde tabutunun başında bile defalarca orgazm olduğunu söyledi.

"DÜŞÜNÜN BABANIZIN CENAZESİ BAŞINDA 9 KEZ ORGAZM OLUYORSUNUZ"

"Düşünün babanızın cenazesinde dizlerinizin üzerinde ona veda etmek üzeresiniz, arkanızda aileniz ve bir sürü davetlinin önünde 9 sefer orgazm oluyorsunuz. Böyle bir tecrübeden sonra yaşadığınız sürece artık orgazm olmak istemiyorsunuz." diyor Decker.

"ZEVK ALINIR BİR TARAFI YOK İĞRENİYORSUNUZ"

Yaşadığı rahatsızlıktan sonra çalışamadığını, insanların arasına karışmaktan çekindiğini, bu sorunun hayatını mahvettiğini söyleyen Decker, "Fiziksel olarak iyi hissettirse bile bunun zevk alınacak bir tarafı yok, olan bitenden iğrenir hale geliyorsunuz artık" diye sözlerine ekliyor.

KAZA SONRASI OLDU

2012 yılında yaşadığı kaza sonrasında hastaneye kaldırılırken yaşadıklarını anlatan Decker, "Beni hastaneye götürürlerken ilk beş orgazmımı yolda yaşadım ve bir daha hiç durmadı" dedi.

Haberler.com/Adil Yıldız

Günde 100 Kez Orgazm Oluyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya Günde 100 Kez Orgazm Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • ARABACI: BEN İNANMADIN BU HABERE 17 7 Yanıtla
  • melo: beni geçmiş :( 15 9 Yanıtla
  • zirzop: sperm bankasına bağışla zengin olursun yada orda çalış 19 5 Yanıtla
  • Vatandaş Rıza: :( Düşman başına. 18 4 Yanıtla
  • SALO: KENDİNİ MAKİNAYA BAĞLAYAN KADINLARI DUYMUŞTUM AMA BUNUNKİ IZDIRAP VERİCİ BİR HASTALIK. . BİR ÇARESİ OLMALI. . 14 0 Yanıtla
  • Totemin gücüne inanırım ben:)): DERT ADAMI SÖYLETRMİŞ, BEN DE SÖYLİM Mİİİİİİİ. :)))))) 11 1 Yanıtla
  • Uluslararası Adalet Divanı, Gazze'de kıtlık başladığını belirtti
    23:30 Uluslararası Adalet Divanı, Gazze'de kıtlık başladığını belirtti

    Uluslararası Adalet Divanı, Gazze Şeridi'ndeki Filistinlilerin gıda ve diğer temel ihtiyaçlardan mahrum bırakılması nedeniyle artık bölgede kıtlık başladığını belirterek, İsrail'in engelsiz insani yardım konusunda gerekli ve etkin önlemleri bir an önce alması gerektiğine karar verdi. Mahkeme, İsrail'in BM ile koordineli bir biçimde Gazze'ye insani yardım konusunda gerekli ve etkili önlemleri bir an önce alması gerektiğini vurguladı.

  • Güney Afrika'da şarampole yuvarlanan otobüsten sadece 8 yaşındaki çocuk kurtuldu
    22:50 Güney Afrika'da şarampole yuvarlanan otobüsten sadece 8 yaşındaki çocuk kurtuldu

    Güney Afrika'nın kuzeyinde içinde 46 yolcunun bulunduğu otobüs köprüden aşağı düştü. Feci olayda 45 kişi yaşamını yitirirken kazadan sadece 8 yaşındaki bir çocuk yaralı olarak kurtuldu.

  • Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyoyev, Çin'in Sincan Uygur Özerk Bölgesi Valisi Tuniyaz ile görüştü
    22:41 Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyoyev, Çin'in Sincan Uygur Özerk Bölgesi Valisi Tuniyaz ile görüştü

    Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev, Çin'in Sincan Uygur Özerk Bölgesi Valisi Erkin Tuniyaz ile bir araya geldi. Görüşmede, Özbekistan ile Çin arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi ve işbirliğinin daha da genişletilmesi konuları ele alındı. Taraflar, karşılıklı menfaatlere dayalı işbirliğinin geliştirilmesi, ortak projelerin hayata geçirilmesi ve kültür/turizm alanlarında ilişkilerin geliştirilmesi konularında görüş alışverişinde bulundu.

  • Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sall, seçimin galibi Bassirou Diomaye Faye ile görüştü
    22:09 Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sall, seçimin galibi Bassirou Diomaye Faye ile görüştü

    Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sall, 24 Mart'taki cumhurbaşkanı seçiminin galibi Bassirou Diomaye Faye ile görüştü. Görüşmede, devir teslim törenine ilişkin detaylar ve Senegal gündemini meşgul eden konular ele alındı. Faye, seçimde oyların yüzde 54,2'sini alarak Senegal'in ve Afrika'nın seçilmiş en genç cumhurbaşkanı oldu. Ayrıca Faye, Senegal'de ilk turda seçilen ilk muhalif cumhurbaşkanı adayı olarak da tarihe geçti.


Advertisement