Gümüşyaka Sakinleri, Trafik Kazalarını Protesto İçin Yürüdü - Son Dakika
Güncel

Gümüşyaka Sakinleri, Trafik Kazalarını Protesto İçin Yürüdü

Gümüşyaka Sakinleri, Trafik Kazalarını Protesto İçin Yürüdü

Silivri Gümüşyaka’da ardı ardına gelen trafik kazaları çevre sakinlerini canından bezdirdi.

26.07.2015 19:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silivri Gümüşyaka'da ardı ardına gelen trafik kazaları çevre sakinlerini canından bezdirdi. Harekete geçen vatandaşlar açtıkları pankartlar eşliğinde trafik ışıklarına yürüdü. Ardından açıklama yapan vatandaşlar yetkililerden acil önlem alınmasını talep etti.

Üst geçit önünden trafik ışıklarına kadar ellerinde taşıdıkları pankartlarla seslerini yetkililere duyurmaya çalışan mahalle sakinleri, kazaların en sık yaşandığı trafik ışıklarına kadar yürüdüler. Burada yolu kapatmak isteyen birkaç kişi sağduyulu mahalle sakinlerinin ikazlarıyla yol üzerinden gruba dahil oldular. Ardından jandarma ve polislerin geniş güvenlik tedbirleri altında basın açıklaması yapıldı. Tüm siyasi parti, STK, muhtarlar ve vatandaşların destek verdiği basın açıklamasını Trakyalılar Derneği Başkanı Recep Süpçeler yaptı.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün daha önce projelendirdiği yonca sistemi ya da daha kalıcı bir çözüm getirilmesini talep eden mahalle sakinleri, yaptıkları basın açıklamasının ardından yolu kapatmayarak karşıdan karşıya geçtiler. Mahalle sakinlerinin taleplerini tek tek dinleyerek not alan Silivri Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amiri Müslüm Apaydın da mevcut kavşağın kalıcı bir çözüme kavuşturulması için üzerilerine düşecek her türlü gayreti sarf edeceklerini belirtti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gümüşyaka Sakinleri, Trafik Kazalarını Protesto İçin Yürüdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement