Gümüşhaneli Gençlere Ustalardan Tecrübeler - Son Dakika
Yerel

Gümüşhaneli Gençlere Ustalardan Tecrübeler

Gümüşhaneli Gençlere Ustalardan Tecrübeler

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan ‘Tecrübe Konuşuyor’ programının 22.sinde Gümüşhane’de Dünya Karate Şampiyonu Serap Özçelik ile ünlü spor spikeri Yalçın Çetin gençlerle buluştu, hayat ve başarı hikayelerini onlara aktardı.

17.04.2015 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan 'Tecrübe Konuşuyor' programının 22.sinde Gümüşhane'de Dünya Karate Şampiyonu Serap Özçelik ile ünlü spor spikeri Yalçın Çetin gençlerle buluştu, hayat ve başarı hikayelerini onlara aktardı.

Gümüşhane Kültür Merkezinde, gençlerin alanında uzman kişilere merak ettikleri soruları sorma fırsatı bulduğu ve deneyimli kişilerin tecrübelerini paylaştığı programın moderatörlüğünü TRT Spor Dairesinden ünlü spiker Erdoğan Arıkan yaptı.

Salonu dolduran gençlere yönelik yaptığı konuşmada en doğru kararı vermelerinin gelecekte olacakları yeri belirlediğini kaydeden Arıkan, programın formatını aktarıp konuşmacıları tanıttı.

Türkiye'de dünya birinciliği yaşamış 3 kadın sporcudan birisi olan Dünya Karate Şampiyonu Serap Özçelik, spor hayatına ailesinin desteğiyle başladığını, planlı çalışarak, düzenli ve disiplinli spor yaparak bulunduğu seviyeye geldiğini belirterek, dibe vurduğu anlarda bırakmadığı, bıkmadan çalıştığını ve mücadele ettiğini söyledi.

Spiker Yalçın Çetin ise çocukluğunda hayali olarak arkadaşlarına maç anlattığını, kendisini bildiğinden beri spor spikeri olmak istediğini belirterek, "Eğer bir yola inandıysanız bıkmadan, usanmadan peşinden gidin. Umutsuzluğa asla yer vermeyin" tavsiyesinde bulundu.

Katılımcı 3 gence çekilişle tablet bilgisayarın hediye edildiği programda, konuklara da Gümüşhane Karaca Mağarasını temsil eden hediyeler takdim edildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından organize edilen programa Vali Yardımcıları İsmail Özkan, Şenol Turan, Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Hasan Davulcu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, kamu kurumlarının temsilcileri ve çok sayıda genç katıldı. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüşhaneli Gençlere Ustalardan Tecrübeler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement