Gülüç Belediye Başkanı Demirtaş'tan Birinci Yıl Kutlaması - Son Dakika
Yerel

Gülüç Belediye Başkanı Demirtaş'tan Birinci Yıl Kutlaması

Gülüç Belediye Başkanı Demirtaş\'tan Birinci Yıl Kutlaması

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş birinci hizmet yılının dolması nedeniyle belediye meclis üyesi, belediye çalışanları, eşleri ve çocuklarını akşam yemeğinde bir araya getirdi.

19.04.2015 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş birinci hizmet yılının dolması nedeniyle belediye meclis üyesi, belediye çalışanları, eşleri ve çocuklarını akşam yemeğinde bir araya getirdi.

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, birinci hizmet yılının dolması nedeniyle belediye düğün salonunda yemekli eğlence düzenledi. Birinci yıl kutlamasına belediye meclis üyeleri, daire müdürleri, belediye çalışanları aileleri ile birlikte katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan gecede konuşan Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, 30 Mart seçimlerinde söylediği 'Biz bir aileyiz' sloganının içini doldurarak bu anlayışla görev yaptığını söyledi. Gülüç'e bir yıl içerisinde güzel hizmetler kazandırmaya çalıştıklarını dile getiren Demirtaş konuşmasında şunları söyledi; "30 Mart seçimlerinde yola çıktığımızda 'Biz birlikte bir aileyiz' demiştim. Aynı sloganımızla yolumuza devam ediyorum. Biz bir vücudun iç organları gibiyiz. Ben belediye başkanı olabilirim ama dire müdürlerimiz olabilir, hepimiz birer kardeşiz. Belediyeyi birlikte yürüttük ve de beraber yürüteceğiz. İş gereği kırıcı laflar söylemiş olabiliriz. Hiç kimseye kötü bir kelime sarf etmedim. Alışkanlığım vardır, bazen abi diye hitap etmişimdir. 2009'da meclis üyesiydim. Yine aynı tavırdayım. Sizlere sevgi ve saygım hep farklıdır, bu hepiniz biliyorsunuz. Hiç birinizi ayırmamışımdır. Acı ve tatlı gününüzde hep beraber olduk. Başınıza bir dert geldiğinde belediye başkanından ziyade bir ağabeyiniz, bir kardeşiniz olarak hep yanınızdayım. Biz artık bir aileyiz. İç organlarımız gibi, hiç kimse birbirine tavır göstermeyecek. Kavga, gürültü ve huzursuzluk hiçbir şekilde istemiyorum. Bu lafları konuşurken de evlatlarınız evlatlarım, eşleriniz benim kardeşimdir. Kimin ne sorunu varsa ben sizlerle birlikteyim. Önümüzdeki 4 yıl içerisinde beldemize birlikte güzel çalışmalara hep birlikte imza atacağız" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, eşi Işıl Demirtaş, belediye meclis üyeleri ve belediye çalışanları eşleri ile birlikte gece boyunca çalan müzik eşliğinde dans edip eğlendi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gülüç Belediye Başkanı Demirtaş'tan Birinci Yıl Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement