Gülşehir'de Coşkulu TİS Töreni - Son Dakika
Yerel

Gülşehir'de Coşkulu TİS Töreni

Gülşehir\'de Coşkulu TİS Töreni

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı ile Gülşehir Belediyesi arasında devam eden toplu iş sözleşme görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı.

25.03.2014 13:56  Güncelleme: 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı ile Gülşehir Belediyesi arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşme görüşmeleri anlaşmayla sonuçlanarak imza altına alındı.

Gülşehir Belediyesinde yapılan törene Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir, Belediye Başkanı Mustafa Dursun, Belediye ve sendika yetkilileri ile çok sayıda işçi katıldı.

İmza altına alınan sözleşmenin yürürlülük süresinin 3 yıl olduğunu belirten Şube Başkanı Özdemir, " Sözleşmenin yürürlüğe girmesiyle birlikte 58 TL olan taban ücretler 70 TL çıkartılacaktır. Sözleşmenin 1. yılında yüzde 20 oranın da herkese zam gelecektir. Ortalama da parasal olarak 250 TL zam gelecektir. Sözleşmenin 2. ve 3. yıllarında ayrı ayrı olmak üzere enflasyon + 2 puan yevmiyelere ve sosyal haklara yansıtılacaktır. Ben sizler adına Başkanıma teşekkürlerimi sunuyorum. Burada en ufak alacağımız bulunmamaktadır. Toplu iş sözleşmemiz hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun'da sözleşmenin iki taraf içinde hayırlı olması temennisinde bulundu.

Sözleşmenin imzalanmasının ardından işçiler, belediye ve sendika yetkilileri halay çekip doyasıya eğlendiler. Günün anısına Şube Başkanı Özdemir Belediye Başkanı Dursun'a bir buket çiçek takdim etti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gülşehir'de Coşkulu TİS Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement