Gülpınar, Kutlu'ya Destek İçin Adıyaman'daydı - Son Dakika
Yerel

Gülpınar, Kutlu'ya Destek İçin Adıyaman'daydı

Gülpınar, Kutlu\'ya Destek İçin Adıyaman\'daydı

30 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel yönetimler seçimleri münasebetiyle AK Parti’nin Seçim İrtibat Bürosu’nda her akşam yoğun katılımlar yaşanıyor.

25.03.2014 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel yönetimler seçimleri münasebetiyle AK Parti'nin Seçim İrtibat Bürosu'nda her akşam yoğun katılımlar yaşanıyor.

Çok sayıda vatandaşın katılmasıyla dolup taşan AK Parti Seçim Bürosu'na, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar da katıldı. AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Hüsrev Kutlu'ya destek vermek için eski Adliye Sarayı'nın karşısındaki AK Parti Seçim Bürosu'na gelen Gülpınar'a katılımcılar tarafından yoğun ilgi gösterildi.

AK Parti Seçim Bürosu'nun önünü bayram havasına çeviren binlerce vatandaşa bir konuşma yapan AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Kutlu, şunları söyledi:

"Bu kalabalıklar 30 Mart'taki sonucun adeta bir habercisi. İnşallah Başbakanımızın hedef gösterdiği rekor çok yakın. Biz 30 Mart zaferine hazırız. Kılıçdaroğlu'nu sandığa gömmeye hazırız. Bu adam Genel Müdürlüğü de idare edemedi. Ana muhalefeti de idare edemedi. Bu adamdan lider olmaz. Biz ana muhalefetin de vasıflı olmasını istiyoruz. Onun için şimdiden Kılıçdarolğlu'na güle güle diyoruz. Burada çok değer verdiğimiz önemli bir misafirimiz var. Kendisi ne kadar Şanlıurfalıysa, o kadar da Adıyamanlıdır. Kendisine hoş geldin diyor, en içten sevgilerimizi iletiyoruz" dedi. Daha sonra konuşan AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın ise; "Adıyaman'daki bu coşkuyu, bu heyecanı gördükçe bizler daha çok coşuyoruz. Almış olduğumuz bu sorumluluk, sırtımızda önemli bir yüktür. Sizin bu gayretleriniz, bu dualarınız, bu destekleriniz bizi size hizmetkar kılmaya mecbur ediyor. Rabb'im utandırmasın inşallah. Bugün gerçekten çok aziz, çok değerli bir misafirimiz var. Her zaman dua ve destekleriyle bizimle beraber olan, bölgemizin sevilen, sayılan çok değerli büyüğümüz Şanlıurfa Milletvekilimiz Sayın Mehmet Kasım Gülpınar aramızdadır. Kendisine hoş geldin diyoruz. Sağ olsunlar sabahın erken saatlerinde ilimize geldiler. Kendisiyle beraber bugün Kahta'ya, İnlice'ye, Samsat'a, Geller'e gittik. Gittiğimiz her yerde bizi bağrına bastılar, kucak açtılar, sevgi seli oluşturdular. Buradan herkese teşekkür ediyorum. Bu saatlerde ise seçim irtibat büromuza teşrif etti. Şu an aramızda kendisi. Bu bir dava şuurudur. Bu bir dava bilincidir. Bu bir hizmet aşkıdır. Bu insanımıza olan sevdamızdır. Davamız hak olduğu için, alnımız ak olduğu için, partimiz ak olduğu için Kasım Bey aramızda ve beraberce çalışıyoruz. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum. Ama özellikle gözleri olup görmeyenler, kulakları olup duymayanlar bugünkü bu tabloyu görsünler, bu sesimizi duysunlar."

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar ise şöyle konuştu:

" Türkiye'nin üzerinde oynan oyunlar, Başbakanı devirme ve AK Parti'yi iktidardan uzaklaştırma gibi planlar Allah'ın izniyle tutmayacak. Sizlerin bu gücüyle, sizlerin bu kuvvetiyle, sizlerin bu aşkıyla, bu şevkiyle AK Parti'ye hiç kimsenin gücü yetmeyecek. Yapılan bunca planların hiçbirisi tutmayacak. 30 Mart'ta muhalefet partilerin hepsi sandığa gömülecek inşallah. Adıyaman'ı sabahtan beri geziyorum. Tabi biz bunu Allah rızası için yapıyoruz. Allah rızası olduktan sonra bırakın Geller'in dağlarını, Allah'ın izniyle Everes'e bile yalınayak tırmanırız. Eğer bu parti çatısı altında birleşmişsek, Sayın Başbakanla birlikte eğer hareket etme kararı almışsak bu hiçbir makam ve mevki beklentisi olmadan, tamamen Allah rızasına kavuşabilmek içindir. Bizler için siyaset bir makama-mevkie ulaşabilme aracı değil, bilakis Allah'ın rızasına en kolay yoldan, en süratli yoldan ulaşabilme yoludur. Tabi bugün çok fazla yorulduk. Ben sizleri de çok fazla yormak istemiyorum. Burada çok fazla izdiham var. AK Parti belediyeciliğine sizlerin yok demeyeceğini çok iyi biliyorum. Sizler zaten böyle bir şeye asla müsaade etmeyeceksiniz. Adıyaman halkı her zaman doğruyu yanlıştan ayırt edebilmiştir. Her zaman doğru yolu görebilmiştir. Adıyaman'ın bu konuda Allah'a şükür hiçbir sıkıntısı yok. Zaten bu manzara sizlerin buna ne kadar hazır olduğunu gösteriyor. Fakat bizim bu dönemde parti olarak Sayın Başbakanımızın liderliğinde zalimlere karşı bir mücadelemiz var. Türkiye üzerinde emelleri olan, Türkiye'nin bölünüp parçalanmasını, küçülmesini isteyen zalim bir tayfa var ve bunu zaten siz biliyorsunuz. Dış güçlerin desteğiyle bu zalimlere karşı bir mücadelemiz var. Türkiye'nin üzerinden her türlü oyun oynanırken, bizim zaten buna sessiz kalmamız, yerimizde oturmamız mümkün değil. Bunun için bu akşam buradayız. Adıyaman'ı gezmeye devam edeceğiz. Çalışmaya 30 Mart sabahına kadar devam edeceğiz. Bizde kuru gürültüye yer yok. Başkaları konuşur, dedikodu yapar, kuru gürültü yapar. Ama biz icraat yaparız. Bizde icraat var. İcraatlara devam etmek için inşallah 30 Mart'tan sonra da yolumuza devam edeceğiz." - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gülpınar, Kutlu'ya Destek İçin Adıyaman'daydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • serdar baltacı: taşımalı kalabalıktan sonra taşımalı destekçi getirsenizde boş adıyaman bu sefer başka yolcusunuz hepiniz güle güle 0 0 Yanıtla
  • Gazze Şeridi'nde İsrail Saldırısında Belediye Başkanı Hayatını Kaybetti
    09 Nis Gazze Şeridi'nde İsrail Saldırısında Belediye Başkanı Hayatını Kaybetti

    Gazze Şeridi'nde İsrail güçlerinin düzenlediği hava saldırısında Maghazi Belediye Başkanı Hatem el-Ghamri ve 4 kişi hayatını kaybetti. Uluslararası topluma İsrail'e yönelik insanlığa karşı işlediği suçlardan dolayı soruşturma açılması çağrısı yapıldı.

  • AK Parti MKYK Üyesi Orhan Miroğlu: AK Parti Kürtlerden biraz daha uzaklaştı
    09 Nis AK Parti MKYK Üyesi Orhan Miroğlu: AK Parti Kürtlerden biraz daha uzaklaştı

    AK Parti MKYK Üyesi Orhan Miroğlu, 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası Kürt seçmenin tercihlerini ve AK Parti'nin durumunu değerlendirdi. Miroğlu, Kürt seçmenin, AK Parti ve DEM gibi partilere oy vererek, marjinal sokak siyasetinden kurtulup siyasetin merkezinde söz sahibi olmak istediğini belirtti.

  • Malatya ve Elazığ için kuvvetli sağanak uyarısı
    09 Nis Malatya ve Elazığ için kuvvetli sağanak uyarısı

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Malatya ve Elazığ için kuvvetli sağanak uyarısında bulundu. Bugün öğle saatlerinden itibaren artarak akşam saatlerine kadar yerel olarak kuvvetli olması beklenen gök gürültülü sağanak nedeniyle vatandaşlar sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıldı.

  • SUBÜ Rektörü ve CHP PM Üyesi Ramazan Bayramı Mesajı Yayımladı
    09 Nis SUBÜ Rektörü ve CHP PM Üyesi Ramazan Bayramı Mesajı Yayımladı

    Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık ve CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi Ecevit Keleş, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Sarıbıyık, bayramın manevi atmosferine vurgu yaparak, Filistin ve Doğu Türkistan'da yaşanan zulümlere dikkat çekti. Keleş ise bayramın birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirmesi gerektiğini belirtti.

  • Burhaniye'de 2024-2029 Dönemi Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
    09 Nis Burhaniye'de 2024-2029 Dönemi Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

    Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler başkanlığında, 31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra 2024-2029 döneminin ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi. Yeni dönem meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, belediye daire müdürleri, basın mensupları ve Burhaniyeliler toplantıya katıldı. Toplantıda meclis başkan vekilleri, meclis katipleri ve encümen üyeleri seçildi. Ayrıca komisyon üyeleri belirlendi ve 2023 Yılı Faaliyet Raporu görüşüldü.

  • Pazaryeri Belediye Meclisi Toplantısında Encümen Üyeleri ve Komisyonlar Belirlendi
    09 Nis Pazaryeri Belediye Meclisi Toplantısında Encümen Üyeleri ve Komisyonlar Belirlendi

    31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra Pazaryeri Belediye Meclisi ilk kez toplandı. Toplantıda encümen üyeleri, başkan vekili ve plan bütçe komisyonu belirlendi. Belediye Başkanı Zekiye Tekin, yeni dönemin Pazaryeri ilçesine hayırlı olmasını temenni etti.

  • TÜRKPATENT, coğrafi işaretli ürün sayısını açıkladı
    09 Nis TÜRKPATENT, coğrafi işaretli ürün sayısını açıkladı

    Türk Patent ve Marka Kurumu (TÜRKPATENT) tarafından tescil edilen coğrafi işaretli ürün sayısı geçen yıl sonunda 1512 olurken, Gaziantep ürünü tescillenen iller sıralaması, Hatay da en fazla coğrafi işaret başvurusu yapan iller arasında ilk sırada yer aldı. Türkiye'nin coğrafi işaret tescilli ürün sayısı 2023 sonu itibarıyla 1512 oldu. Kuruma geçen yıl 371 ürün için başvuru yapıldı ve bunlardan 209'u coğrafi işaret tescili aldı.

  • Akyazı Belediyesi'nin İlk Meclis Toplantısında Başkan Soykan Konuştu
    09 Nis Akyazı Belediyesi'nin İlk Meclis Toplantısında Başkan Soykan Konuştu

    Akyazı Belediyesi'nin 31 Mart Yerel Seçimleri'nin ardından gerçekleştirilen ilk meclis toplantısında Belediye Başkanı Bilal Soykan, Akyazı'nın güzelleştirilmesi ve değer katılması için çalışacaklarını belirtti.

  • Barış Pınarı Harekatı'yla temizlenen Tel Abyad ve Rasulayn'da halk, huzur içinde Ramazan Bayramı'na giriyor
    09 Nis Barış Pınarı Harekatı'yla temizlenen Tel Abyad ve Rasulayn'da halk, huzur içinde Ramazan Bayramı'na giriyor

    Barış Pınarı Harekatı'yla terör örgütü YPG/PKK'dan temizlenen Suriye'nin Tel Abyad ve Rasulayn ilçelerinde halk, Türkiye'nin çabalarıyla sağlanan huzur ve güven ortamında beşinci Ramazan Bayramı'na girecek. Buna rağmen ekonomik zorluklar yaşayan halk, pazarda alışveriş yaparak bayrama hazırlanıyor.

  • Zeytinburnu Belediye Meclisi Yeni Dönem İlk Toplantısını Gerçekleştirdi
    09 Nis Zeytinburnu Belediye Meclisi Yeni Dönem İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

    31 Mart Yerel Seçimleri'nin ardından Zeytinburnu'nun 5 yıllık yeni yönetiminde söz sahibi olacak belediye meclis üyeleri, Belediye Başkanı Ömer Arısoy'un başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi.

  • Tokat Belediye Başkanı atlı ziyaretçilerle karşılaştı
    09 Nis Tokat Belediye Başkanı atlı ziyaretçilerle karşılaştı

    Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, atla safari yaparak gelen Ceylan Kırca ve Sümmani Yılmaz tarafından beklenmedik bir ziyaretçi grubuyla karşılaştı. Başkan ve vatandaşlar bu ilginç ziyaret karşısında hayrete düştü.

  • Meksika'da 33 yıl sonra ilk kez görülen güneş tutulması izlendi
    09 Nis Meksika'da 33 yıl sonra ilk kez görülen güneş tutulması izlendi

    Meksika'nın başkenti Mexico City'de yaşayanlar, 33 yıl sonra ilk kez görülen güneş tutulmasını izlemek için sahillere ve Meksika Ulusal Özerk Üniversitesi'nin kampüsüne akın etti. Tutulma, Meksika'nın kuzeyindeki bazı şehirlerde net şekilde izlendi. Meksikalılar ve turistler, tarihi anlara tanıklık etmek için tutulmanın görüldüğü kentlere akın etti.


Advertisement