Gülben Ergen'den Eşine Büyük Jest - Son Dakika
Magazin

Gülben Ergen'den Eşine Büyük Jest

3 çocuğunun babası Mustafa Erdoğan'ın soyadını taşımayan Gülben Ergen, yeni eşi Erhan Çelik'e sosyal medyada 'Çelik' soyadını alarak jest yaptı.

09.10.2014 09:44  Güncelleme: 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sürpriz bir şekilde evlendiği gazeteci Erhan Çelik'e aşkını duygusal cümlelerle anlatan Gülben Ergen'den yeni eşine yeni jest yaptı.

ESKİ EŞİNİN SOYADINI KULLANMAMIŞTI

7 yıl evli kaldığı ve bu evliliğinden 3 erkek evlat sahibi olduğu Mustafa Erdoğan'ın soyadını hiçbir yerde kullanmayan ünlü sanatçı, dün sosyal medyada yine gündem oldu.

"SOYADIM SOYADIN"

Erhan Çelik'le düğün fotoğrafının altına "Soyadım soyadın" diye yazan Gülben Ergen, sözünü tuttu ve isminin sonuna 'Çelik' soyadını koydu. Bundan sonra her yerde çift soyadıyla anılmak istediğini söyleyen ünlü sanatçının, evlendikten sonra yenilettiği nüfus kağıdına da 'Çelik' ismini yazdırıp yazdırmadığı merak konusu oldu.

Instagram'da 726 bin, twitter'da ise yaklaşık 3 buçuk milyon takipçisi olan Ergen için "Eşine en güzel ilan-ı aşkını, Çelik soyadını kullanarak yaptın" mesajları yağdı.


Gülben Ergen\'den Eşine Büyük Jest
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Gülben Ergen'den Eşine Büyük Jest - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • hasan: Kardesim ortalik toz duman simdi bumu yani derdimiz kim kimin soyadini alacak falan filan. . . allahim ulkemizi korusun dusmanlara firsat vermesin bu haberle alakasi yok ama idare edin artik bende bunaldim 14 0 Yanıtla
  • pompa: sağlam etmiş demek ki. . . 10 2 Yanıtla
  • Yazık: Bu milletin zerre umrunda değilsiniz. Erhan çelik ergen gülben. 4 0 Yanıtla
  • bileyci: ergenlik sonrası çeliklik kılinik açıdan sakıncalı durumlar doğurabilir aman diyyim bençe şöyle altın ok kızıl elma yada ne bilim akçalı balçaklı burçaklı bişeyler daha uygun olurdu ama tercih tabi saygı duyar selam verir geçeriz. . . . fazlada işin içine girmeyiz bizimkiside işte maksat ortalık yumuşasın yoksa garibim deport olcak en son 1 2 Yanıtla
  • Nesime Bilgin: Göstere göstere hac resimlerini yayınlatmanın neresi ibadet, Allah aşkına söyleyin! Güya haberleri yokmuş gibi davranıyorlar. Biz de yedik! Erhan Çelik istemese o fotoğraflar yayınlanır mıydı? Neyin şovu bu? 1 0 Yanıtla
  • GENCO: Bize ne kardeşim kim ne yaparsa yapsın, nereye giderse gitsin, günahımı bana sevabımı bana. . 1 0 Yanıtla

Advertisement