Gülben Ergen'den Ülkücüleri Kızdıran Mesaj - Son Dakika
Güncel

Gülben Ergen'den Ülkücüleri Kızdıran Mesaj

Özgecan cinayeti zanlılarının bozkurt işareti yaptıkları fotoğrafı paylaşan Gülben Ergen'e birçok ülkücüden tepki geldi. Ergen'e ilk tepki oyuncu Mehmet Aslan'dan geldi.

16.02.2015 16:50  Güncelleme: 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özgecan Aslan'ın katil zanlısı Suphi Altındöken ile Fatih Gökçe'nin Facebook hesaplarında ülkücü işaretle poz verdikleri medyaya yansımıştı. O poz üzerine Gülben Ergen'den gelen yorum ülkücüleri kızdırdı.

Özgecan Aslan 'ın katili Suphi Altındöken'in resmini paylaşan Gülben Ergen ülkücüleri kızdıran şu sözleri yazdı:

-"Kıza tecavüz ettiğin yüzün, işkence bakan gözün, o birleştirdiğin parmaklarınla mı kestin Özge yi! O parmaklarınla mı yaktın sonra! Neslin kurusun".

TEPKİ YAĞDI

Gülben Ergen 'in 'ülkücülerin el işareti' üzerinden yaptığı bu yorum sonrasında instagram bir anda karıştı. Ergen'e tepki mesajları yağdı.

TEPKİ ÜZERİNE YENİDEN TWEET ATTI

Gülben Ergen tepkiler üzerine bu kez şu twiti attı:

Katilin sembolüne takılanlar ayıpların en büyüğü size. Bir can gitmiş,ülke ayağa kalkmış,konu kadın cinayetleri, vahşet. Neyin derdindesiniz?! Cinayetin şeklini, elinin sembolünü sorgulayarak bi yere varamazsınız.Aranmayı benim üzerimden yapanlar aradığınız bende yok!Başka yere!

MEHMET ASLAN TEPKİ GÖSTERDİ

İsmi MHP aday adayı olarak geçen Mehmet Aslan, Gülben Ergen'e ilk tepkiyi veren kişi oldu. Mehmet Aslan Instagram hesabından ülkücü işareti yapan çocukların fotoğrafını paylaşarak şunları yazdı:

"Şimdi bu yavrular cani mi? Sapık mı? Canavar mı? Bu parmaklar suçlu mu? Hayır tam tersi onlar bu ülkenin geleceği, gerçek teminatı. İşte şimdi birleştirdikleri parmaklarla ileride sanata, ilime, bilime imza atacaklar; tüm önyargılara ayrımcılara müfterilere rağmen!

Gülben Ergen\'den Ülkücüleri Kızdıran Mesaj
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Gülben Ergen'den Ülkücüleri Kızdıran Mesaj - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (136)

  • telat: Gulben sutten çikmiş ak kaşikmi 18 lik den utanmalisin bence. 17 278 Yanıtla
  • alparslan1071: Ülkücülerin bu vatan için yaptığı“hayır“ve fedakarlığı anlatsam buna kapasiten kafi gelmez. 16 99 Yanıtla
  • KEKOWA: Ülkücüler bir kere bile hayır işinde gören varmı. Şahsen ben hiç görmedim. Bu ocaklarda kumar alkoldan başka bişey yok. 48 27 Yanıtla
  • döşemeci geldi: İşi iyice cıvıtmayın her haltı siyasete bağlayan beyinsizler olmayın ben akpli yim buarada gulbeni kınıyorum 47 20 Yanıtla
  • T.A.K HACK TİM: KADIN DOĞRU DEMİŞ. YA NE OLACAKTI. 40 22 Yanıtla
  • TÜRK: Helal Olsun Gülben Çok doğru Söylemişsin . . Bu Ülkücüler Fahşi Terörist Irkcı Vatan Hayini. 41 18 Yanıtla
  • Diyarbakırlı: Burdan o caniyi savunan tüm şerefsiz ülkücü reislerine sesleniyorum başta Faşist Mehmet Aslan a söylüyorum burda bir kız kardeşimiz öldürülmüş siz hala o el işaretlerindesiniz... Yazık bu kadar köpek olunmaz ki Alpaslan Türkeş'in kemikleri sızlıyordur 37 17 Yanıtla
  • Cengiz han: Ülkücülerin bastığı bu topraklara kurban ol yasa defol 31 23 Yanıtla
  • seher: ULKUCULERIN DUŞMANLARI KOZ ARIYORLAR AMA AVCUNUZU YALARSINIZ 31 22 Yanıtla
  • eski kaşarlar işe yaramıyor artık: gülben karısı işsiz kalmış belli hiç bir kanalda gözükmüyor 23 29 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement