Gül, Belediye Çıkışında, 'Başbakan Gül' Sloganları ile Karşılandı - Son Dakika
Güncel

Gül, Belediye Çıkışında, 'Başbakan Gül' Sloganları ile Karşılandı

Gül, Belediye Çıkışında, \'Başbakan Gül\' Sloganları ile Karşılandı

Malatya ziyaretinde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken 'Başbakan Gül' sloganları dikkat çekti.

23.07.2014 03:42  Güncelleme: 08:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Beydağı Konaklama Tesisi'nde Suriyeli vatandaşlarla iftarını açan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, daha sonra Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti.

BEKLEYEN VATANDAŞLARIN YANINA GİTTİ

Cumhurbaşkanı Gül'ün Belediyede olduğunu öğrenen vatandaşlar ise uzun süre dışarıda bekledi. Yaklaşık yarım saat süren ziyaret sonrası çıkışta vatandaşlar Cumhurbaşkanı Gül'ü alkış ve sloganlarla karşıladı. Gül ise arabaya binmek yerine kendisini bekleyen vatandaşların yanına gitti.

'BAŞBAKAN GÜL' SLOGANLARI

Burada vatandaşlarla sohbet eden ve fotoğraf çektiren vatandaşlar sık sık 'Başbakan Gül' şeklinde slogan attılar. Bu slogan karşısında gülümsediği gözlenen Gül, vatandaşlara el sallayarak karşılık verdi.

Gül daha sonra Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ile birlikte Malatya'dan ayrılmak üzere havaalanına hareket etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gül, Belediye Çıkışında, 'Başbakan Gül' Sloganları ile Karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • 1453 kartalları: TÜRKIYE CUMHURIYETI'NDE BAŞBAKANIMIZ ABDULLAH GÜL HAYIRLI OLSUN. . . GEZİ ZEKALILAR ÇAPULCU HAİNLER PKK'LILAR KOMÜNISTLER FAŞISTLER ÇETELER KUDURSUN 14 33 Yanıtla
  • pasammm: yarrabbımm su ramazan ayında hukumetımızı koru yarabbım ınsallah hem abdullah gul hemde recep tayıp erdogan hakkında hayırlısı neyse o olusun yarabım 26 14 Yanıtla
  • Ahmet ANIK: sayın cumhurbaşkanım size her şey yakışır başbakanlıkta cumhurbaşkanlığıda yolunuz açık olsun gönlümüz sizinle ALLAH yardımcınız olsun 19 9 Yanıtla
  • orjinal: GÜL. TC. nin başbakanı şimdiden hayırlı olsun. R. T. E. da cumhurbaşkanı. bunu görmüyorlar ama sermaye piyasası görüyor ve satın alıyor görün ve kabul edin -dış güçlerde görüyor israilde R. T. E. nı zayıflatmak için çatıcılara destek veriyor gazzeye saldırarak görüyorsunuz israil pelsinvaya pelsinvada kemala fısıldadı ortaya ekmel çıktı bu dogru ise ekmel çatı adyımı israilin adayımı oluyor - 0 1 Yanıtla
  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement