Gta: San Andreas Hd, Android Sürümünden Uyarlandı! - Son Dakika
Teknoloji

Gta: San Andreas Hd, Android Sürümünden Uyarlandı!

Gta: San Andreas Hd, Android Sürümünden Uyarlandı!

Efsane San Andreas, Xbox 360'a geri döndü, ancak arada fark var.

31.10.2014 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

İlk olarak fiyattan başlayalım, GTA: San Andreas 3.74 dolar fiyatla yeniden çıktı. Ucuz fiyatı var, ama bu işin ucundaki gerçek farklı. Yeniden çıkan oyunun PC portu değil, daha önceki Xbox sürümünün de elden geçirilen hali değil. O zaman nedir? Grand Theft Auto: San Andreas'ın Android sürümünün port edilmiş hali. Digital Foundry yaptığı analiz San Andreas'ın telefon portu olduğu sonucunu ortaya koydu.


Sorun tam olarak nedir? Oyunun Android sürümü küçük ekranlar için geliştirildi. Anti-aliasing yok, 60 FPS yerine ise 30 FPS'de çalışıyor. Kısaca Android temeli üstüne şişirilmiş bir yapım olarak duruyor.


Oyunun daha eski sürümü bile daha fazla alan istiyor. PlayStation 2'de (Bu bir yazım hatası değil baştan belirteyim) San Andreas 4 GB alana ihtiyaç duyuyor. Xbox 360/Android portuna 2 GB yeterli. Oyuncular kısaca daha az müzik, takılan kare hızı ve garip kesik sesler alıyor. Kısaca bu sorunlar oyunun PS2 sürümünde yok.


Digital Foundry'nin yayınladığı Frame-Rate testine videodan bakabilirsiniz. Videoyu izleyemeyenler olursa buraya tıklaması yeterli.




Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Gta: San Andreas Hd, Android Sürümünden Uyarlandı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement