Gso Meclis Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Gso Meclis Toplantısı Yapıldı

Gso Meclis Toplantısı Yapıldı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, marka şehir Gaziantep’in sanayi üssü bir kent olduğunu vurgulayarak, “Sanayi ürünlerinin ihracatımızdaki payı, Ocak-Mart 2014 döneminde yüzde 93,3 düzeyinde bulunuyor.

17.04.2014 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, marka şehir Gaziantep'in sanayi üssü bir kent olduğunu vurgulayarak, "Sanayi ürünlerinin ihracatımızdaki payı, Ocak-Mart 2014 döneminde yüzde 93,3 düzeyinde bulunuyor. Bu da sanayide başarılı bir kent olduğumuzun göstergesidir" dedi.

GSO Nisan ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Şehrin gündemini ve ekonomik gelişimini değerlendiren Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, konuşmasının başında, 30 Mart tarihinde yapılan yerel seçimler öncesinde siyasi parti ayırt etmeksizin belediye başkan adaylarını GSO Meclisi'nde üyeleriyle buluşturduklarını anımsattı. Seçim yarışını seviyeli bir şekilde gerçekleştirdikleri için başkan adaylarına bir kez daha teşekkür eden Konukoğlu, seçim sonucunda göreve gelen başkanlara hayırlı olsun dileklerini ileterek, başarılar diledi.

'TRT 36. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği'nin bu yıl Gaziantep'te yapıldığını, dünyanın dört bir yanından çocukların geldiğini belirten Konukoğlu, Sanayi Odası olarak şenliğin düzenlenmesinde üzerlerine düşen görevi yeri getirdiklerini, bütün kuruluşlarla işbirliği yaptıklarını anlatarak, çalışmalarında kendilerine destek veren üyelerine ve işadamlarına teşekkür etti. Konukoğlu, bu etkinliğin Gaziantep'in tanıtımı için çok önemli olduğunu da vurguladı.

Bu yılın ilk üç aylık ihracat seyrinden bahseden GSO Başkanı Konukoğlu, Ocak-Mart 2014 döneminde geçen yılın aynı dönemine göre şehrin ihracatının yüzde 8,5 oranında artarak 1 milyar 625 milyon dolar olarak gerçekleştiğini hatırlattı. Sanayi ürünlerinin Gaziantep ihracatındaki payının, Ocak-Mart 2014 döneminde yüzde 93,3 olduğunu bildiren Konukoğlu, "Bu da sanayide başarılı bir kent olduğumuzun göstergesidir" diyerek, sanayi ve üretim üssüne dönüştüklerine vurgu yaptı. Konukoğlu, sanayide sigortalı çalışan ve bildirge veren işyeri sayısında, elektrik ve doğalgaz tüketiminde artışın devam ettiğini sözlerine ekledi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gso Meclis Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement