Gso'da İş Sağlığı Güvenliği Anlatılacak - Son Dakika
Yerel

Gso'da İş Sağlığı Güvenliği Anlatılacak

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ev sahipliğinde, 17 Nisan Perşembe günü saat 14.00’da iş sağlığı güvenliği toplantısı gerçekleştirilecek.

15.04.2014 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ev sahipliğinde, 17 Nisan Perşembe günü saat 14.00'da iş sağlığı güvenliği toplantısı gerçekleştirilecek.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi Başkanlığı (ÇASGEM) ve GSO işbirliğiyle, "İş Sağlığı ve Güvenliğine Temel Yaklaşım ve Kavramlar", "6331 Sayılı İSG Kanunu Uyarınca Çalışma Hayatında Tarafların Sorumlulukları" konulu toplantı düzenlenecek.

GSO Sani Konukoğlu Meclis Toplantı Salonu'ndaki eğitimde, ÇASGEM Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim Uzmanı Elif Çelik katılımcılara iş sağlığı ve güvenliği konusunda bilgiler verecek.

İşyerlerinde sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı oluşturabilmek için iş sağlığı ve güvenliğinin önemine değinecek olan Elif Çelik, iş sağlığı ve güvenliği çalışmalarına ilişkin yasal çerçeveyi tek bir kanun altında toplayan müstakil bir kanun olarak hazırlanan 30 Haziran 2012 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan ve 1 Ocak 2013 tarihinde yürürlüğe giren 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu'nu başlıklar halinde katılımcılara aktaracak.

Çelik, 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu'nun kapsamı, 6331 sayılı kanun çerçevesinde işverenin Genel Yükümlülüğü, İş Sağlığı Güvenliği Hizmetlerinin Sağlanması, İş Sağlığı ve Güvenliğinin Koordinasyonu, İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulları ve Çalışanların Hakları konularında açıklamalarda bulunacak. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gso'da İş Sağlığı Güvenliği Anlatılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement