GSO Başkanı Konukoğlu, Kent Konseyi Yönetiminde - Son Dakika
Yerel

GSO Başkanı Konukoğlu, Kent Konseyi Yönetiminde

GSO Başkanı Konukoğlu, Kent Konseyi Yönetiminde

Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep Kent Konseyi yönetimine girdi.

15.08.2014 12:43  Güncelleme: 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep Kent Konseyi yönetimine girdi.

GSO'dan yapılan açıklamaya göre, Gaziantep Kent Konseyi Seçimli Genel Kurul toplantısı, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda yapıldı. Divan Başkanlığını GSO ve Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu'nun yaptığı toplantıda, tek listeyle seçime gidildi.

Kent Konseyi Başkanlığına Mehmet Aslan seçilirken, 16 kişilik yeni yürütme kurulu üyeleri de belirlendi. GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu da yürütme kurulu üyeliğine seçildi.

Gaziantep Kent Konseyi'nin kurulduğundan beri önemli çalışmalar gerçekleştirdiğini, bütün bu faaliyetlere başta Sayın Vali olmak üzere milletvekillerinin, belediye başkanlarının,  kamu kurum ve kuruluşların, sivil toplum örgütlerinin önemli destek verdiğini belirten Konukoğlu, bugüne kadar yaptıkları başarılı hizmetlerden dolayı Prof. Dr. Yavuz Coşkun başkanlığındaki önceki yönetime teşekkür etti.

Konukoğlu, yeni yönetime başarılar dileyerek, şunları kaydetti:

"Kentin her kesiminin temsil edilmesiyle daha katılımcı ve daha güçlü bir yapıya kavuşan Konsey, Gaziantep'i geleceğe taşıyacak vizyona sahiptir. Gaziantep her geçen gün daha hızlı büyüyor ve gelişiyor. Konseyin, kentimizin önemli sorunlarının belirlenmesinde ve çözümünde önemli çalışmalara imza atarak etkin roller üstlenecek, kalkınmaya destek verecektir. Üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirerek, şehrimizi daha iyi yerlere getireceğimize inanıyorum." - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel GSO Başkanı Konukoğlu, Kent Konseyi Yönetiminde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement