Gözyaşı Geceleri Tiyatro Ekibi Tarafından"'zaferin Gözyaşı" Sahneledi. - Son Dakika
Yerel

Gözyaşı Geceleri Tiyatro Ekibi Tarafından"'zaferin Gözyaşı" Sahneledi.

Gözyaşı Geceleri Tiyatro Ekibi Tarafından"\'zaferin Gözyaşı" Sahneledi.

Adıyaman’ın Gölbaşı Belediyesi organizasyonunda Senarist ve Yönetmen Haşim Akten tarafından Gözyaşı Geceleri gerçekleştirildi.

22.03.2015 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Gölbaşı Belediyesi organizasyonunda Senarist ve Yönetmen Haşim Akten tarafından Gözyaşı Geceleri gerçekleştirildi. Programa Adıyaman Vali Yardımcısı Yunus Emre Altıner, Kaymakam Suat Hatam, Jandarma Komutanı Binbaşı Serdar Atakan Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Belören Belediye Başkanı Mahmut Turan, Balkar Belediye Başkanı Orhan Orhan, Emniyet Müdürü Orhan Tor, AK Parti İlçe Başkanı Nizami Yancar, CHP Gölbaşı İlçe Başkanı İlhami Ulu, protokol üyeleri ve büyük ilgi gösteren vatandaşlar katıldı. Belediye Başkanı Yusuf Özdemir anlamlı ve duygulu bir konuşma yaparak "Tarihimizi süsleyen zaferlerden biri olan Çanakkale Zaferi; vatan, millet ve Allah için ölmeyi şeref, yatakta ölmeyi zillet kabul eden milletimizin; haçlı zihniyetinin amansız saldırılarına karşı hilali yükselttiği, bir kere daha Türk'ün yenilmezliğini ve Çanakkale'nin geçilmezliğini ilan ettiği bir zaferdir" dedi.

Özdemir, konuşmasında şunları kaydetti, "Çanakkale zaferi, tarihin zirvesine diktiğimiz ölümsüz bir abide, kanımızla yazdığımız silinmez bir kitabe, yüreklerimizi heyecan ve iftihar dalgasıyla kabartan ebedi bir kahramanlık destanıdır. Şairin, 'Kimi Hindu, kimi yamyam, kimi bilmem ne bela' diye tanımladığı, çehreleri, derileri, lisanları bambaşka; dünyanın dört bir yanından kalkarak vatanımıza saldıranların, Müslüman Türk'ün yenilmez ve geçilmez iman dolu göğsüne çarparak yenildiği bir zaferdir. Çanakkale; Koca Seyit'in yalnız bir top mermisini değil, bir milletin kaderini sırtladığı yerdir. Çelikten bir saldırıya etten bir duvar ören bir milletin, tarih sahnesinden silinmek istendiği ve o milletin yeniden millet olduğu yerdir. Çanakkale, Türk'ün yenilmez komutanı, cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal'in dünya sahnesine çıktığı ilk yerdir." - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gözyaşı Geceleri Tiyatro Ekibi Tarafından''zaferin Gözyaşı' Sahneledi. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement