Göztepe Tesisine Kavuştu - Son Dakika
Yerel

Göztepe Tesisine Kavuştu

Göztepe Tesisine Kavuştu

Urla'daki tesisin açılış törenine Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Terim de katıldı.

13.08.2014 21:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Göztepe Spor Kulübü'nün Urla'da yaptırdığı tesisler, törenle açıldı.

Adnan Süvari Tesisileri'nin açılış törenine katılan Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Türk futbolunun Göztepe gibi kulüplere ihtiyacı bulunduğunu belirtti.

Terim, "Göztepe, Süper Lig'e çok yakışacaktır" dedi.

Kulüp Başkanı Mehmet Sepil de 89 yıllık rüyanın gerçekleştiğini vurgulayarak, "Ben 1-2 aydır görevdeyim. Başarı, Altınbaş Grubunun ve Hüseyin Altınbaş'ındır. Tesisimizin yapımında kulübümüze maddi bağış yapan taraftarlarımıza da teşekkür ederim. İki Türkiye Kupası ve bir Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı Göztepe'ye kazandıran efsanemiz Adnan Süvari'nin adıyla onurlandırdığımız tesisimiz, kazanacağımız başarıların temel taşlarından biri olacak" diye konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise taraftarların stat taleplerini dile getiren tezahüratları üzerine, "Büyükşehir Belediyesi, 25 bin kişilik stat yapmaya maddi olarak muktedirdir" ifadesini kullandı.

Açılışın ardından Fatih Terim ve diğer katılımcılar, tesisleri gezdi.

Toplam 18 dönüm arazide inşa edilen Adnan Süvari Tesisleri'nde 1 ana saha ve daha küçük ebatlarda 2 yardımcı saha bulunuyor. Tesis binasında, profesyonel futbol takımı ihtiyacına yönelik olarak 22 sporcu ve 6 antrenörün kalabileceği odaların yanı sıra dinlenme ve sağlık mekanları, kondisyon salonu, yemekhane, malzemelik, çalışma ofisleri, toplantı salonları ile soğuk su havuzu bulunuyor. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Göztepe Tesisine Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement