Göztepe'nin Gözü Kara - Son Dakika
Güncel

Göztepe'nin Gözü Kara

Ptt 1'inci Lig'de pazar günü lider Samsunspor'u Manisa 19 Mayıs Stadı'nda konuk edecek Göztepe, güçlü rakibini gözüne kestirdi.

19.11.2015 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig'de pazar günü lider Samsunspor'u Manisa 19 Mayıs Stadı'nda konuk edecek Göztepe, güçlü rakibini gözüne kestirdi. Teknik Direktör Metin Diyadin 11 maçta 22 gol atıp 22 puan toplayan Samsunspor'un gücünü bildiklerini ancak kimseden çekinmediklerini söyledi. Samsunspor'un ligin en skorer takımı olduğunu hatırlatan tecrübeli teknik adam, "Maç başına 2 gol ve 2 puan ortalamasıyla oynayan bir takımla karşılaşacağız. Deplasman performansları da oldukça iyi. Gereken önlemleri alacağız. Rakip kim olursa olsun, kayba tahammülümüz yok" diye konuştu.

Bu arada sarı kırmızılı yönetim, Diyadin'e tam destek verdi. Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde tecrübeli çalıştırıcı ile bir araya gelen Başkan Vekili Talat Papatya ve yöneticilerin, "Sizinle bu ligde başarılı olacağız. Geleceğe dair sağlam temeller üzerine kurulmuş projelerimiz var. Biz bu takıma ve size inanıyoruz. Samsunspor maçını kazanacağınızdan şüphemiz yok" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Öte yanda Göztepe, Samsunspor maçının biletlerini satışa çıkardı. Bilet fiyatları kapalı tribün 15, açık tribün 5 ve misafir tribün de 10 TL olarak belirlendi.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe'nin Gözü Kara - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement