Göztepe İkinci Yarıda Açılıyor - Son Dakika
Spor

Göztepe İkinci Yarıda Açılıyor

Ptt 1'inci Lig'de zirve mücadelesi veren Göztepe, bu sezon rakip filelere gönderdiği 23 golün 16'sını ikinci yarılarında kaydetti.

30.01.2016 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig'de zirve mücadelesi veren Göztepe, bu sezon rakip filelere gönderdiği 23 golün 16'sını ikinci yarılarında kaydetti. İlk devrelerde skor üretmekte zorlanan sarı kırmızılı ekip, 12 maçın son 45 dakikasında taraftarını sevindirdi. Göztepe, ilk devre oynadığı Vartaş Elazığspor 2-2, Adanaspor 2-0, Şanlıurfaspor 1-1, Balıkesirspor 1-1, Yeni Malatyaspor 3-1, Kayseri Erciyesspor 2-0 ve Adana Demirspor 1-3 maçlarının ikinci yarılarında 1 gol, Denizlispor 2-1, Samsunspor 2-0, Boluspor 2-1 ve Kardemir Karabükspor 2-3 müsabakalarında da 2 gol atmayı başardı. Göztepe, Vartaş Elazığspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldığı ikinci yarının ilk maçında da golü ikinci 45'te buldu.

Öte yandan son haftalarda golcülerinin formsuzluğu yüzünden skor üretmekte zorlanan Göztepe'de son 11 maçta forvet oyuncularından sadece Mirkan 1 gol atabildi. Bu periyotta Altınordu, Adana Demirspor, Karşıyaka, Samsunspor, Boluspor, 1461 Trabzon, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Alanyaspor, Kürdemir Karabükspor, Vartaş Elazığspor ve Adanaspor ile kozlarını paylaşan Göztepe goller orta saha ve defans oyuncularında geldi. Golcülerden Mirkan takımının Boluspor'u deplasmanda 2-1 yendiği maçta fileleri sarstı. Sarı kırmızılılarla yollarını ayıran Emrah'ın yanı sıra Velimnckx ve yeni transferlerden Serdar suskun kaldı. 11 maçlık seride Leroy George (4), Gökhan Karadeniz (2), Hakan Barış, Giray ve Özgür gol yükünü çekti. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Göztepe İkinci Yarıda Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement